Duško Tošić

U jeku razvoda Duško na nastupu Karleušine drugarice, baš se opustio

Autor:

04.07.2024 11:40

Foto: Photo by Srdjan Stevanovic Getty Images

Foto: Photo by Srdjan Stevanovic Getty Images

Fotografija Duška Tošića iznenadila



Milica Pavlović sinoć je u jednom prestižnom restoranu napravila žurku za pamćenje, a ljubitelji njene muzike uživali su u dobrim pesmama i atmosferi koju je dovela do usijanja. Ipak, najveću pažnju je privukla fotografija Duška Tošića koji se trudio da ostane neprimećen. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Skockan od glave do pete, Duško se veselio uz pesme Karleušine dobre prijateljice.

Pročitajte Zbog nje će Duško Tošić ipak sve učiniti, privatni avion i najbolje karte za utakmicu Srbija-Engleska (foto)

Za ovu priliku nekadašnji fudbaler odabrao je teget pantalone i belu košulju, preko koje je obukao bež sako. Tik uz njega stajala je atraktivna plavuša, čiji identitet nije poznat široj javnosti. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Fotografija Duška Tošića postala je viralna na društvenim mrežama, a pitanja ko je plavokosa dama, da li se slučajno našla u njegovoj blizini ili se sa njom pojavio na nastupu ostala su bez odgovora.

Pročitajte Na ivici suza, Jelenu Karleušu savladale emocije - Život bih dala za Duška, uvek ću ga voleti 

Iako se ovim povodom nije javno oglašavala, Jelena je na svom Instagram storiju podelila video snimak sa nastupa Milice Pavlović na koji ju je, po svemu sudeći, označio prijatelj koji se našao na licu mesta. 

Podsećanja radi, Duško Tošić i Jelena Karleuša su 28. juna 2008. godine svoju ljubav krunisali brakom. Pevačica je tada bila u drugom stanju, a nakon ćerke Atine na svet je došla i devojčica kojoj su dali ime Nika

Bračni partneri zajedno su prošli sito i rešeto, a nedavno su zbog javne prepirke na društvenim mrežama ponovo dospeli u žižu interesovanja. 

Komentari. (0)

Loading