Milan Stanković

Milan Stanković se ne javlja nikome, Rada zabrinuta: Čovek je nestao, ne znam ništa o njemu

Autor:

07.07.2024 18:45

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Život Milana Stankovića godinama je potpuna enigma za domaću javnost



Život Milana Stankovića dugo intrigira javnost. Gde je, čime se bavi i da li je na putu da se zamonaši pitanja su na koja niko nije imao odgovor, sve do danas. 

Krsto Vulović / ATA Images

 

Nakon spekulacija da je odbijen u crnogorskom manastiru "Podmaine" da postane monah, život Milana Stankovića ponovo postaje glavna tema, a najnovija informacija mnoge je zatekla. 

Naime, Milanova bivša devojka Rada Manojlović priznala je da sa pevačem već duže vreme nije u kontaktu, što za njih dvoje nije uobičajeno budući da su nakon raskida ostali u prijateljskim odnosima. 

- Ne znam šta se dešava sa Milanom Stankovićem. Ništa ne znam o njemu. Ovo je prvi put da ja ne znam ništa o njemu. Nema čoveka, nestao je bukvalno - kratko je poručila pevačica za Blic

Podsećanja radi, Rada i Milan zbližili su se tokom jednog muzičkog takmičenja, a onda su se smuvali u avgustu 2008. godine na zajedničkoj letnjoj turneji u Crnoj Gori.

Pročitajte Pomirenje? Rada Manojlović ogolila dušu - Nedostaje mi moj Milan, sve je kao prvog dana

Ovaj par je usled velikog pritiska medija u martu 2009. raskinuo, da bi se već u avgustu iste godine pomirili, a onda su počeli da žive zajedno. Mnogi su ih optuživali da je njihova veza samo marketinški trik.

Domaći mediji su 2011. godine pisali o tome da će se par venčati, ali to se nije dogodilo, a situacija u njihovom odnosu je počela da se pogoršava.

Stanković se ubrzo iselio iz stana u kojem je živeo sa Manojlovićevom, a tokom gostovanja u emisiji ¨Na terapiji” pevačica je otkrila da je do kraha ljubavi dovelo to što se zaljubila u drugog muškarca. 

‒ Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Raskid je izgledao užasno. Mi se nikada nismo udaljili. Do poslednjeg dana živeli smo zajedno i sve je bilo super.

Arhiva HELLO!

 

Ali nekako sam ja, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega, neću reći dete, nego, kao, eto, da sam moja majka. Možda sam ja izgubila neki osećaj muškarca. Otkud znam.

Ali se desilo to da sam se zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Na kraju, kad sam počela da razmišljam o drugom, bilo mi je krivo.

Jako mi je bilo teško jer se u meni borila ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je... Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati s drugim - priznala je ona.

Komentari. (0)

Loading