Nataša Bekvalac

Plav, visok, prezgodan, Nataša Bekvalac blista u njegovom zagrljaju: Ljubavi moja (foto)

Autor:

08.07.2024 14:24

Foto: Amir Hamzagić/ATAImages

Foto: Amir Hamzagić/ATAImages

Fotografija Nataše Bekvalac ne prestaje da se komentariše



Danas je osvanula fotografija Nataše Bekvalac na njenom Instagram nalogu koja je privukla veliku pažnju.

Na njoj je, pretpostavljate, muškarac čiji je identitet nepoznat javnosti, ali ništa tu ne bi bilo začuđujuće osim što mu se ona obratila veoma emotivnim rečima.

M.M./ATAImages

 

Pop pevačica ovih dana boravi na Hrvatskom primorju gde je spojila lepo i korisno te između nastupa uživa u morskim čarolijama i sunčanju.

Društvo joj pored saradnika pravi i muškarac kojem je juče bio rođendan, pa mu se Nataša tom prilikom i obratila javno uputivši mu najromantičnije reči:

- Srećan rođendan, ljubavi moja. Da bez brige i bez pameti živimo ovaj život u pesmi i veselju i da proputujemo ceo svet i svaki dan da nam bude 8. mart - pisalo je u čestitki.

Fotografija Nataše Bekvalac dokaz je velike ljubavi

Baš zbog ovog emotivnog momenta, fotografija Nataše Bekvalac privukla je veliku pažnju njenih fanova koji su se zapitali da li je konačno pokazala koji je muškarac ukrao njeno srce.

Ipak, deluje da to još neko vreme sigurno nećemo saznati jer je misteriozni muškarac sa fotografije dugogodišnji prijatelj i saradnik novosadske Barbike.

Instagram

 

Mada, mnogi sumnjaju da je ovaj odnos isključivo prijateljski zbog ovako romantične poruke koju je plavokosi dasa dobio od jedne od najlepših žena sa naše javne scene.

Pročitajte Starija sestra Nataše Bekvalac pobedila je tešku bolest, samo je gubila na kilaži, ovo je ona danas

Podsećanja radi, Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka. Prvom suprugu Danilu Ikodinoviću podarila je ćerku Hanu, a posle razvoda nastavili su zajedno da učestvuju u njenom odrastanju.

Četiri godine posle razvoda, lepa Novosađanka ponovo je stala na ludi kamen. Sudbonosno "da" izgovorila je Ljubi Jovanoviću, ali ni ta ljubav nije potrajala, pa su 2017. godine saopštili da se razvode. 

Ubrzo pevačica je uplovila u emotivnu vezu sa Lukom Lazukićem, a venčanje je upriličeno na njen rođendan, 25. septembra, na Ibici. 

Mesec dana nakon što mu je rodila ćerku Katju Nataša je Luku prijavila za porodično nasilje. Usledio je razvod, a pevačica sa bivšim nije ostala u kontaktu. 

 

Komentari. (0)

Loading