Novak Đoković

Zbog čega Novak svira violinu nakon meča? Svaku pobedu posvećuje njoj, Jelena netremice sve posmatra

Autor:

09.07.2024 16:17

Foto: Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Foto: Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Svaka pobeda Novaka Đokovića na ovogodišnjem Vimbldonu završi se na zanimljiv način



Sinoćna pobeda Novaka Đokovića na Vimbldonu, gde je u tri seta savladao Holgera Runea, ne prestaje da se komentariše jer ne postoji čovek na svetu koji se ne pita: „Kako?”

Kako je moguće da samo mesec dana od ozbiljne operacije kolena ovaj čovek igra vrhunski tenis? Kako je moguće da u 37. godina igra sa istim žarom kao pre deceniju i po?

Profimedia

 

Koji mu je motiv kada je oborio sve moguće i nemoguće rekorde u belom sportu? Samo su neka od pitanja koja se mogu pronaći po društvenim mrežama ovih dana.

Svakome ko iole prati Novaka i njegovu karijeru je jasno da je isključivo ljubav prema tenisu odgovor na većinu od gore postavljenih pitanja.

Nikada Đoković nije krio da posebne emocije ima prema britanskom gren slemu, koji je osvajao do sada čak sedam puta, a na dobrom je putu da to uradi i ove godine.

Pobeda Novaka Đokovića posvećena je njoj

Svi komentarišu izjavu najboljeg tenisera svih vremena nakon sinoćnjeg trijumfa, kada nije želeo da krije bes zbog publike koja ga, najblaže rečeno, nije poštovala.

A ono što je nama „zapalo za oko” jeste momenat sviranja violine koji je postao obavezan u poslednja dva meča, odnosno nakon što pobedi i pokloni se navijačima.

To do sada nije radio, ali je ubrzo postalo jasno kome je svaka pobeda Novaka Đokovića na ovom grend slemu posvećena. Možete li vi da pretpostavite?

Profimedia

 

U pitanju je jedna preslatka plavokosa devojčica morskoplavih očiju, sa kikicama, koja čita knjigu dok Nole jednom više pravi bravure po travi.

Da, sada svi dobro znate, reč je o njegovoj mezimici Tari, koja je nedavno upisala muzičku školu na odseku za violinu, što su njeni roditelji sa oduševljenjem podržali.

Pročitajte Novak na Vimbldonu zabrinuo: Nije samo koleno problem, moram da prihvatim i prebrodim sve

Dok Stefan već polako, ali sigurno ulazi u svet belog sporta, čini se da će Novakova ćerka u umetničke vode, iako niko iz porodice nije tako nastrojen.

Ko zna Taru već tvrdi da ona ima raskošan talenat kada je sviranje u pitanju, pa nas ne bi iznenadilo da u budućnosti postane pravi virtuoz i broj jedan violina na svetu, baš kao što je njen tata u tenisu.

Komentari. (0)

Loading