Miloš Biković

Miloš Biković otkriva: Selimo se u Kinu

Autor:

11.07.2024 14:18

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Karijera Miloša Bikovića je blistava



Karijera Miloša Bikovića je nešto o čemu sanja svaki mladi glumac.

Na ruskom tržištu je jedan od najtraženijih i najomiljenijih dramskih umetnika, pa je tako svako njegovo novo ostvarenje nešto čemu se publika na istoku veoma raduje.

Nemanja Miščević

 

Zbog obima posla i načina rada, česta putovanja mu, po svemu sudeći, ne padaju teško, a čini se da je osim u Srbiji i Rusiji, veoma popularan i u najmnogoljudnijoj državi na svetu.

Na putovanja se od malih nogu navikava i njegov sin Vasilije, koji je već počeo da prati slavnog tatu.

Ovih dana karijera Miloša Biković ide uzlaznom putanjom, iako već sada mnogi smatraju da je sa svega 36 godina dostigao gotovo nemoguće.

Karijera Miloša Bikovića nastavlja se ovde

Naime, on je u Rusiji završio prvi deo snimanja filma „Crvena svila”. Reč je o špijunskom trileru u kojem naš glumac igra ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije.

Nastavak filma radiće se u Kini, a o tome je Miloš Biković fanove obavestio putem Instagrama:

- Završili smo sa ruskim delom snimanja filma `Crvena svila` i sada se selimo u Kinu. Začinićemo film aromama i atmosferom Dalekog istoka - napisao je na ruskom jeziku uz fotografiju sa seta.

Podsećanja radi, pre nekoliko meseci pričalo se o tome da se Bikoviću otvaraju vrata Holivuda, budući da je dobio ulogu u HBO seriji White lotus. No, od tog angažmana na kraju nije bilo ništa, a on je fokus usmerio na druge projekte.

Pročitajte Miloš Biković je muž kakav se samo može poželeti, evo kako je iznenadio suprugu (foto)

Kako će se na novonastalu situaciju privići supruga Ivana i sin Vasilije s obzirom na to da će glumac duže vremena biti odsutan od kuće, ne znamo, ali ono što znamo jeste da su mu oni najveća podrška.

I dok čekamo novi ruski film koji će sigurno osvojiti srca publike širom sveta, radujemo se svakom novom uspehu našeg najuspešnijeg mladog dramskog umetnika.

Bravo, Miloše!

Komentari. (0)

Loading