Žarko Laušević

Žarko Laušević obeležio je život i karijeru ovoj pevačici, niko ne zna za njihov odnos

Autor:

12.07.2024 11:24

Foto: Vesna Lalić

Foto: Vesna Lalić

Za blizak odnos Žarka Lauševića sa ovom pevačicom mnogi nisu znali



Nema mnogo onih koji znaju za blizak odnos Žarka Lauševića sa popularnom pevačicom kojoj je on nadenuo nadimak pod kojim je svi znamo decenijama.

U pitanju je Jasna Milenković Jami. Pre nego što će snimiti svoj prvi album i postati poznata širokim masama, ona je, kako su to obično radile i mnoge njene koleginice, nastupala po klubovima i kafanama.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tada se predstavljala kao Jasna Milenković, ali je onda potpuno slučajno upoznala legendarnog glumca, koji je tada bio u jeku popularnosti. Velika zvezda, svuda rado viđena i omiljena u narodu.

Upravo Lauš joj je osmislio nadimak i tako kumovao njenom umetničkom imenu, po kojem je danas svi znaju. Da nije bilo mnogima omiljenog glumca, verovatno niko danas za Jami ne bi znao pod tim imenom.

Odnos Žarka Lauševića sa Jami kroz godine se izgubio

A taj nadimak nastao je spajanjem po dva početna slova njenog imena i prezimena.

Sama folk pevačica nikada nije pričala o ovome, ali jednom je ipak rekla nešto na temu tog kumstva i otkrila da se odnos sa Žarkom Lauševićem kroz godine dosta promenio.

Naime, kad je gostovala kod čuvenog voditelja Minimaksa, on ju je upitao da li je u kontaktu sa kumom Žarkom, koji joj je nadenuo nadimak.

Pročitajte Večan ožiljak - Burma Žarka Lauševića je krila pretužnu tajnu

- Mislim da je u Americi, bavi se istim poslom. Ne čujemo se, ali mislim da ne bi bilo loše da se čujemo - rekla je tada Jami.

Iako nisu ostali u kontaktu, pevačica nikada nije krila koliko joj je Laušević bio važan u životu te da se baš zbog njega i proslavila. Vest o njegovom preranom odlasku ju je potpuno dotukla.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading