Jovana Pajić

Jovana Pajić ne želi više da ćuti o odnosu sa Marijom Šerifović: To su naše porodične stvari

Autor:

12.07.2024 12:37

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Odnos Jovane Pajić i Marije Šerifović mnogima je zanimljiv



Prijateljstvo Jovane Pajić i Marije Šerifović traje godinama, a od kada se pevačica razvela od Aleksandra Cvetkovića, neretko je na meti raznih komentara.

Marija je bila proglašena glavnim krivcem za rastanak bivših supružnika, a koleginice i prijateljice su odmah demantovale takve spekulacije.

Instagram

 

Ne obazirući se na svakakve komentare, odnos Jovane Pajić i Marije Šerifović je stabilan i čvrst pa i ne čudi što su do pre nekoliko dana bile zajedno na letovanju.

Kako je pre nekoliko meseci na svet stigao Mario Šerifović, Pajićeva je sada velika podrška prijateljici i savetodovac kao majka koja već ima dosta iskustva.

Sinoć je Jovana imala nastup u jednom prestoničkom lokalu, a među prvim gostima stigla je vidno nasmejana Marija koja nije krila koliko je ponosna na prijateljicu.

Odnos Jovane Pajić i Marije Šerifović je prijateljski

Zvezda večeri došla je nešto kasnije i strpljivo odgovarala na pitanja prisutnih pripadnika sedme sile, a nezaobilazno je bilo i ono o tome u kakvim je odnosima sa Šerifovićevom.

- Bile smo na letovanju, o tome govorimo i prikazujemo onoliko koliko je potrebno da bi to ipak ostala naša intima i privatnost.

Ne bih volela o tome da govorim, iako je to često pitanje, kao i u mnogim odnosima bilo da su oni bračni ili prijateljski, opet nešto treba da ostane za nas.

Ne samo privatne, već u našem slučaju i porodične stvari, Mario je presladak i oni su kao novonastala porodica divni i uživam da provodim vreme sa njima.

Pročitajte Sreća dece je ispred svih sukoba - Ćerke uspele ono što niko nije, Sale i Jovana ujedinjeni

Podsećanja radi, odnos Jovane Pajić i Marije Šerifović svima je postao zanimljiv nakon Jovaninog razvoda, iako su se one godinama pre toga družile.

Tako da mesta bilo kakvim spekulacijama na temu emocija nema, već uživaju u prijateljstvu i trude se da svaki slobodan trenutak provedu zajedno.

Komentari. (0)

Loading