Nataša Bekvalac

Imala je godina koliko i Hana sada: Zbog ovog muškarca je Nataša Bekvalac pobegla od kuće

Autor:

14.07.2024 19:45

Foto: A. H./ATAImages.

Foto: A. H./ATAImages.

Bivši dečko Nataše Bekvalac je uspešan biznismen



Nataša Bekvalac sinonim je za ženu čija lepota može da zavrti pamet svakom muškarcu. Kako sama ističe, njeni izbori često nisu bili pravi, a malo ko se seća da je ovaj muškarac bio prvi dečko Nataše Bekvalac.

Boško Karanović

 

Bivši dečko Nataše Bekvalac je crnogorski biznismen Milovan Lolo Laković kojeg je upoznala i ludo zavolela tokom letovanja 1998. godine.

Pročitajte Nataša Bekvalac priznala za kog muža se nikad ne bi udala

Prema pisanju tadašnjih medija, Nata je bila jako mlada kada se zaljubila u Lakovića, pa je pobegla od kuće kako bi živela sa njim u Podgorici. 

Letnju ljubav okončao je njen otac i fudbalski trener Dragoljub Bekvalac, koji je otišao za Crnu Goru i ubedio je da se vrati kući. O tom događaju je i sama pevačica javno govorila.

- Nisam pobegla zato što sam bila zaljubljena, ni zbog momka, već iz čistog bunta! Da bih pokazala roditeljima, tj. tati, da ne može više da odlučuje o svemu u mom životu.

Tim postupkom sam ih veoma povredila, a i sebe samu. Ali to je bio jedini način koji sam tada smislila. Zato sam danas drugačiji roditelj nego što su bili moji. Svoju decu ne tučem, ne vičem.

Sigurna sam da razumevanjem i ljubavlju, pažnjom i nežnim pristupom možete dopreti do deteta pre nego silom i grubošću - otkrila je svojevremeno Nataša. 

Bivši dečko Nataše Bekvalac danas je u srećnom braku, vlasnik je jednog podgoričkog lokala, a sa suprugom ima blizance.

Komentari. (0)

Loading