Milan Stanković

Oglasio se Milan Stanković, snimkom oduševio, istina je

Autor:

14.07.2024 10:18

Foto: Goran Popovski za Story

Foto: Goran Popovski za Story

Oglasio se Milan Stanković i otkrio gde se nalazi



Oglasio se Milan Stanković juče na Instagramu i otkrio gde se nalazi nakon što je pre nekoliko dana njegova bivša devojka, sada prijateljica, Rada Manojlović otkrila da je veoma zabrinuta za njega.

Kao što već znamo, pevač je poslednjih nekoliko godina potpuno okrenut duhovnom životu i veri, a spekulisalo se da priprema novi album. Ipak, ovo je istina.

Arhiva HELLO!

 

Snimak koji je pevač objavio na društvenim mrežama u nekoliko minuta postao je viralan jer su svi pomislili da se on potpuno povukao.

Naime, Stanković je usnmio dvorište manastira u kojem boravi tokom ovih vrelih, letnjih dana.

Svoj mir ponovo je našao na svetom mestu, ali nije poznato gde se trenutno nalazi. Inače, on je donedavno boravio na Hilandaru, na Svetoj Gori, gde je često odlazio i ranijih godina.

Oglasio se Milan Stanković ali opet ništa ne znamo o njemu

Pre izvesnog vremena osvanula je vest da je Milan odbijen da postane iskušenik manastira Podmaine nadomak Budve, a kao razlog naveden je njegov način života.

Iako se on dosta promenio, monasi smatraju da još mora da radi na pronalaženju unutrašnjeg mira kako bi mogao da postane jedan od njih.

Najnoviji snimak muzičke zvezde oduševio je one koji ga bodre na njegovom monaškom putu, te su se odmah proneli komentari da je Milan ipak na korak do ostvarenja najveće životne želje.

Instagram

 

Pevač se ovim povodom nikada nije oglašavao za medije, a mnoge njegove fanove obradovala je vest da on priprema novi album koji će uskoro biti pušten u etar.

Mada, osim priče „rekla-kazala” nema nikakvih dokaza da on zaista radi na novim pesmama, pa to ostaje samo na nivou spekulacija dok ne odluči da publiku obraduje novim hitom.

Pročitajte Milana i Radu ona je ponovo spojila, prelepo

Oglasio se Milan Stanković te verujemo da je sada Radi mnogo lakše s obzirom na njenu izjavu koju je dala za „Blic” pre nekoliko dana:

- Ne znam šta se dešava sa Milanom Stankovićem. Ništa ne znam o njemu. Ovo je prvi put da ja ne znam ništa o njemu. Nema čoveka, nestao je bukvalno - kratko je poručila pevačica.

Istina je ipak samo jedna, pevač uživa u svom životu, bilo da li je on u manastiru ili studiju, i još uvek ne želi medijsko eksponiranje.

Komentari. (0)

Loading