Matija Šarenac

Sina Nataše Ninković dugo nismo videli, izrastao je u neviđenog dasu (foto)

Autor:

15.07.2024 13:10

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Sinovi Nataše Ninković su prelepi mladići, evo kako izgleda Matija



Iako o privatnom životu ne voli da govori, poznato je da je Nataša Ninković u braku sa Nenadom Šarencem dobila dva sina, Luku i Matiju.

Glumica je u intervjuima uvek fokusirana na poslovne poduhvate, ali blizanci Nataše i Nenada oduvek su privlačili veliku pažnju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Meni se sve vidi u očima, pa kad se desi nešto nepredviđeno, s vrata sledi pitanje jednog od njih trojice: "Šta se desilo". Vrlo često me i njihova reakcija brzo vrati u normalu - istakla je Nataša jednom prilikom.

Sinovi Nataše Ninković su po završetku srednje škole upisali studije u inostranstvu.

Pročitajte Živele su zajedno, udale se iste godine i postale kume - Ova poznata glumica je najbolja prijateljica Nataše Ninković (foto)

- Dve godine sam se kod psihologa pripremala za njihov odlazak - priznala je, svojevremeno, Nataša Ninković u emisiji "Balkanskom ulicom".

Sinovi Nataše Ninković izrasli su u prelepe momke, a majka s vremena na vreme voli sa pratiocima da se pohvali kako provode zajedničke trenutke.

Porodica trenutno boravi na zajedničkom letovanju, a momenat uživanja Nataša je podelila na svom Instagramu.

Vrele julske dane Matija provodi u majčinom društvu, krstareći morem i opuštajući se uz dobro štivo, dok se glumica potrudila da ovaj trenutak ovekoveči.

Instagram

 

 

 

Komentari. (0)

Loading