Džoni Dep

Posle glumice, manekenka: Džoni Dep ima novu devojku?

Autor:

16.07.2024 11:19

Foto: Photo by Tristan Fewings/Getty Images

Foto: Photo by Tristan Fewings/Getty Images

Devojka Džonija Depa je glavna tema svetskih medija, svi pričaju o Juliji



Ko je nova devojka Džonija Depa (61), pitaju se brojne pripadnice lepšeg pola. 

Kako prenose strani mediji, glumčeva nova  izabranica je dvadesetosmogodišnja manekenka Julija Vlasova, a par se upoznao 2021. na Međunarodnom filmskom festivalu u Karlovim Varima i nekoliko puta su viđeni kako izlaze zajedno.

Photo by Carlos Alvarez Getty Images Via Guliver

 

Izvori bliski glumcu potvrdili su za strane medije da se Dep i Julija viđaju s vremena na vreme poslednje dve godine.

Julija inače živi u Pragu, gde ima svoj kozmetički salon. Godine 2022. par je snimljen u Pragu na koncertu glumčevog prijatelja i pokojnog muzičara Džefa Beka.

Ranije ove godine, Juliju su pratioci na društvenim mrežama pitali o njenoj vezi sa slavnim glumcem, a ona je potom kratko odgovorila: „J.D. On je čovek koji je neverovatno talentovan i inspirativan”.

U poslednje vreme Julija često boravi u Velikoj Britaniji, gde glumac radi na novim filmskim projektima, pa sve ukazuje na to da je manekenka nova devojka Džonija Depa.

Pročitajte Potpuna transformacija Džonija Depa, najveći zavodnik danas ovako izgleda (foto)

Podsetimo, Džoni Dep se 2017. godine razveo od glumice Amber Herd. Njihov razlaz privukao je neverovatnu pažnju medija 2019. godine kada je Dep tužio svoju bivšu ženu za klevetu zbog njenog članka u Vašington postu iz 2018. o nasilju u porodici.

Nakon duge i mukotrpne sudske borbe u kojoj su i Dep i Herdova izneli teške optužbe, porota je presudila u glumčevu korist o sve tri tvrdnje da je oklevetan Amberinim komentarom, te je dobio milionsku odštetu.

Photo by Alex Wong/Getty Images

 

Herdova je takođe podnela protivtužbu protiv Depa, dobivši jednu od tri tužbe za klevetu i odštetu od dva miliona dolara.

Od 2022. Amber i njena trogodišnja ćerka Una Pejdž žive u Madridu, gde je glumica snimljena nekoliko puta.

Komentari. (0)

Loading