Mašan Lekić

Ne samo Mladenu Mijatoviću: Mašan Lekić kum je i ovom poznatom voditelju

Autor:

20.07.2024 10:01

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Mašan Lekić kum je ovom kolegi



Mašan Lekić kum je Mladenu Mijatoviću sa kojim se upoznao i zbližio kroz isti posao kojim su se donedavno obojica bavili.

Ipak, Mijatović je poslednjih godinu dana konzul Srbije u Tel Avivu pa nemamo prilike da ga viđamo na malim ekranima, dok je Lekić pre nekoliko dana sklopio još jedno kumstvo. Takođe, sa kolegom.

ATA images

 

Autor i voditelj kultne emisije "Dosije" uživa u toplim danima u porodičnom domu na Zlatiboru sa ćerkama Zoi i Milom i suprugom Kristinom i veoma slabo dolazi u srpsku prestonicu.

Ipak, prethodnog vikenda je imao veoma dobar razlog jer je baš Mašan Lekić bio kum na krštenju najmlađe ćerke Ive i Petra Gajića, Ane.

Mašan Lekić kum je ovoj medenoj devojčici

Kolege i dugogodišnji prijatelji odlučili su da njihov odnos krunišu kumstvom, a Mašan nije krio koliko je srećan što je upravo on duhovni otac preslatkoj devojčici.

- Velika čast mi je pripala da krstim Anu Gajić. Predivna kumica! - napisao je novinar na Instagramu.

Instagram @masanlekicofficial

 

Na njegovim "storijima" mogli smo da vidimo nekoliko fotografija sa intimne ceremonije i čina, a najviše lajkova pokupila je ona na kojoj poziraju Mašanova mezimica Zoi sa kumicom i drugaricom Milenom, inače Gajićevom srednjom naslednicom.

Novinari i voditelji upoznali su se davnih dana dok su zajedno radili na istoj televiziji, s godinama su postali veoma bliski prijatelji, te nikoga nije iznenadilo što je upravo Mašan Lekić kum preslatkoj plavokosoj devojčici.

Pročitajte Mašan Lekić postao tata treći put, posle dve devojčice stiglo najslađe pojačanje

Podsećanja radi, Petar Gajić već nekoliko godina radi na televiziji N1, dok je njegova supruga Iva direktorka za odnose sa javnošću SBB kompanije.

U ljubavi su već više od decenije, a kao kruna skladnog odnosa stiglo je troje mezimica, Mihajlo, Milena i Ana. 

Sa Mašanom i njegovom suprugom Kristinom su veoma bliski prijatelji a kako su im i deca sličnog uzrasta, to je prava fešta kada su zajedno, pa igra nikada ne prestaje.

Komentari. (0)

Loading