Radoš i Lazar

Sukob Radoša Bajića i Lazara Ristovskog, puklo prijateljstvo posle 50 godina

Autor:

18.07.2024 15:40

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Radoš Bajić i Lazar Ristovski prekinuli prijateljstvo, glumac poslao jasnu poruku



Radoš Bajić i Lazar Ristovski nekada su bili izuzetno bliski prijatelji. Međutim, kako je vreme prolazilo, njihov odnos se bespovratno menjao, što pokazuje i Bajićeva najnovija objava.

A.H./Katarina Drajic/AtaImages

 

Naime, ispod stare fotografije. koju je podelio sa pratiocima na Instagramu, Radoš je napisao da Lazara više ne prepoznaje jer ga je obuzela pohlepa.

Pročitajte Ovako je Radoš Bajić izgledao u mladosti, malo ko bi ga prepoznao

- Pedeset godina kasnije sve je otišlo u prah i pepeo, u pohlepu i gramzivost, u bahatost i otklon od svake normalnosti…

To više nije čovek koga sam poznavao, čijim uspesima sam se radovao, sa kojim sam delio snove i prelepu mladost…Gde je nestao moj najbolji drug koji bi danas da nikome ne da ni zalogaj - čak ni meni?

Koji bi sve za sebe. Bože Svevišnji, ako nam uzimaš snagu, sačuvaj nam dušu, obraz i čast - pisalo je ispod fotografije na kojoj su Radoš Bajić i Lazar Ristovski. 

Nakon teških reči koje mu je javno uputio nekadašnji prijatelj, oglasio se i Lazar, koji o sukobu sa Radošem nije želeo detaljno da govori.

- Nemam komentar na te gluposti. Izvinite, do viđenja - kratko je poručio glumac, a prenosi "Blic".

Da su Radoš Bajić i Lazar Ristovski još od studentskih dana bili nerazdvojni pokazuje crno-bela fotografija iz sedamdesetih, ispod koje stoji dirljiva poruka.

- On iz Ravnog Sela, ja iz moje Medveđe. Hodamo i jedemo - šta se našlo. On grize jabuku, ja parče kifle, pa razmenjujemo kao braća.

Sve to pre pola veka, na beogradskom asfaltu ispred Skupštine - napisao je svojevremeno Radoš. 

Prekid prijateljstva dve glumačke legende mnoge je zatekao, a uzrok sukoba još uvek nije poznat javnosti. 

Komentari. (0)

Loading