Milka Canić

Do poslednjeg dana Milka Canić volela je ovog čoveka, rodila mu je dvoje dece

Autor:

19.07.2024 20:16

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Milka Canić srce je poklonila ovom muškarcu, ludo ga je volela



Milka Canić, koja nas je zauvek napustila pre osam godina, bila je jedno od najpoznatijih TV lica, a njena rečenica „Dobro veče” ostaće zauvek upamćena.

youtube printscreen

 

Iako je godinama bila zaštitni znak „Slagalice”, Milka Canić uspela je da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda. Ipak, poneka informacija isplivala je u javnost. 

Pročitajte Odlazak najpopularnije televizijske ličnosti u Srbiji - preminula Milka Canić

Naime, Milka Canić udala se sa 19 godina, a supruga Dragišu ludo je volela. Bračni partneri dobili su ćerku Katarinu i sina Tomislava, koji su sada zreli ljudi, uspešni u svom poslu i koji su im podarili unuke.

Porodično gnezdo Milka i Dragiša svili su na Vidikovcu, u stanu koji je dobila od Kolegijuma Vojne gimnazije pre više od trideset godina.

Enterijerom su preovladavale njene dve omiljene boje - plava i bela, a zelenilo i mnošto knjiga zbog kojih se često prepirala sa suprugom krasili su njenu kuću.

- Jednom sam jedva namolila svog muža da usisivačem očisti kuću, pa kažem, hajde malo i ispod kreveta, a tu sam ja sakrila dva džaka knjiga, jer je on rekao: „Kupiš li samo još neku knjigu, da znaš...“.

Ja mu rekoh da su tu knjige i setim se istog trenutka, ali kasno. Onda je on meni rekao: „E, pa, da znaš da ovo više neće moći!“.

Međutim, došli smo do toga da sam ja svoju strast prema knjigama prenela i na njega, pa je i on posle počeo da ih kupuje - rekla je svojevremeno Milka Canić, a prenosi still. 

Dragiša je bio njena jedina i najveća ljubav, a nakon njegove prerane smrti 1998. godine samoća joj je veoma teško padala, ipak, novog partnera nikada nije tražila.

Pročitajte Otvorio porodični album - Milka Canić bila je tetka ovog slavnog glumca (foto)

- Jesam sama. Teško je. Samoća nije dobra ni za koga, ali ja sada ne mogu po cenu života tražiti sebi društvo, sagovornika itd.

Ako bi se nešto desilo, to je drugo pitanje, ali ovako kada mi neko kaže „Pa, što ne nađeš nekog?“... Pa, to nije tako lako, naći sad nekog.

Treba da izađem, pa da tražim momka. Imam decu, knjige, biljke i često ne stignem ni tome dovoljno da se posvetim, ali opet postoji onaj trenutak kada ste sami sa sobom u četiri zida, a to nije lep osećaj - ispričala je jednom prilikom Milka Canić. 

Podsećanja radi, Milka Canić preminula je 19. oktobra 2016. godine nakon duge i teške borbe sa bolešću.

Komentari. (0)

Loading