Tanja i Muki

Tanja Savić započela zajednički život sa 11 godina mlađim dečkom, pa otkrila kako su je prihvatili svekar i svekrva

Autor:

20.07.2024 11:22

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tanja Savić i Muki Bešić otpočeli su zajednički život, pevačica otkrila šta joj je bio glavni problem



Tanja Savić i Muki Bešić već neko vreme uživaju u ljubavi. Srećni par gotovo da se ne razdvaja, a koliko je veza ozbiljna govori i činjenica da su otpočeli zajednički život.

Pevačica je gostujući u emisiji „Magazin In“ otkrila da je bila dosta zabrinuta kako će je prihvatiti roditelji njenog dečka budući da je starija deset godina i da ima dvoje dece.

Antonio Anhel / Ata images

 

- Problem je bio kod mene u stvari, kod njega razlika u godinama nije predstavljala problem. Kod mene da, ja sam bila ono, jao šta će...

Imam i dvoje dece, malo je to bilo i pitanje kako će moji da prihvate i njegovi, naravno, sve to stoji - rekla je pevačica.

Pročitajte Tanja Savić otkrila - Najveća sreća nam stiže u novembru, dosta sam tugovala

- Na kraju sam shvatila da uopšte nije važno i nikoga ne zanima, niti interesuje kako ću ja da živim, pošto meni niko ne plaća račune.

Niko ne živi sa mnom, ja živim lično sama sa sobom, sa njim sada i sa svojom decom. Koga briga mislim - istakla je Tanja, a piše Story.rs.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Podsetimo, Tanja Savić i Muki Bešić planiraju venčanje, o čemu je ona nedavno govorila za medije.

- Rekla sam da, kada se završi Arena, kada sve bude kako treba, onda ćemo imati svadbu. Partneri kada su zajedno duže, oni se i svađaju.

Mi i rastemo zajedno i gledamo i da naučimo nešto iz tih svađa. Ja njemu ništa ne zameram, a on meni što sam previše samokritična, to ga mnogo nervira, a i mene, pa radim na tome da to izbalansiram, da to bude nekako zdravo ili da ne postoji.

Komentari. (0)

Loading