Novak Đoković

Postoji li nešto što ovaj čovek ne ume? Novak Đoković pokazao još jedan skriveni talenat (foto)

Autor:

22.07.2024 19:58

Foto: Aaron Doster/Getty Images

Foto: Aaron Doster/Getty Images

Skriveni talenat Novaka Đokovića oduševio, slika govori više od reči



Vanserijski talenat Novaka Đokovića za tenis Jelena Genčić je prepoznala kada je imao samo šest godina. Iako danas ponosno nosi titulu najboljeg na svetu Nole pokazuje interesovanje i za druge sportove. 

Sean M. Haffey / Getty Images

 

Pred Olimpijskih igara, koje će se održati od 26. jula do 11. avgusta 2024. godine u Parizu, slavni teniser se oglasio, a fotografija koja pokazuje još jedan talenat Novaka Đokovića nije prošla nezapaženo. 

Pročitajte Drži se, legendo - Jelena Đoković teško podnosi Novakove poraze, njene suze rasplakale naciju

- Da uđem u zonu za Olimpijske igre, mislio sam da probam neki od drugih događaja - napisao je ispod slike koja nam otkriva talenat Novaka Đokovića za veslanje. 

Skriveni talenat Novaka Đokovića oduševio je pratioce, pa komentari ni ovoga puta nisu izostali. 

„Deluješ kao talentovan momak”, „Idemo, Nole, ti možeš sve”, „Nole se uhvatio tenisa kao pijan plota. Tenis, pa tenis. Zaintao srpski, a toliko drugih sportova gde bi uzeo zlato”, samo su neki od komentara. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Podsećanja radi, nakon što je u finalu Vimbldona poražen od Karlosa Alkaraza, Novak Đoković počeo je sa pripremama za Olimpijske igre. 

Spreman da se uhvati u koštac sa novim izazovima teniser je pokazao neverovatnu upornost i želju za pobedom, pa se nadamo da će ovoga puta uspeti da osvoji zlatnu medalju koju toliko priželjkuje. 

Komentari. (0)

Loading