Aleksandra i Bojan

Supruga Bojana Vaskovića javno se obratila pevaču: Pošto uživo ne razgovaramo, ovako ću ti reći

Autor:

30.07.2024 10:32

Foto: Marija Mlađen/ATAImages

Foto: Marija Mlađen/ATAImages

Supruga Bojana Vaskovića mužu je uputila javnu poruku, stiglo je mnoštvo komentara



Bojan i Aleksandra Vasković pravi su primer skladnog para. Roditelji troje mališana, uprkos mnoštvu obaveza, nikada ne zapostavljaju jedno drugo.

Supruga Bojana Vaskovića mužu je povodom rođendana posvetila emotivnu čestitku na svom Instagram profilu, a njene reči mnoge su nasmejale.

Instagram

 

„U pauzi između svađa oko mog beskonačnog pakovanja, iskoristiću priliku da ti čestitam rođendan i kažem ti da te volim, jer uživo ne razgovaramo.

Poželela bih ti da ostvariš sve svoje snove, ali to ti se ispunilo kad si mene oženio i u principu ostaje mi samo pa ti kažem da si mi živ i zdrav još sto godina i da te prst ne zaboli, a to mu dođe najvažnije. Volim te”, poručila je lepa Aleksandra.

Pročitajte Može i sa troje dece! Aleksandra i Bojan Vasković uradili što bi retko koji roditelji, kakva avantura (foto)

Srećna porodica nedavno je na kratko vreme otputovala na Taru, gde su uživali u avanturi koju su dugo iščekivali.

Naime, Aleksandra i Bojan decu su odveli na rafting, čime se ona pohvalila svojim pratiocima.

Instagram

 

„Jedna od naših davnih želja bila je da idemo zajedno na rafting i nikako nismo uspevali da je ostvarimo (doduše iz opravdanih razloga, ali opet).

Ove godine smo uspeli, i to sa sve decom, i doživeli jedno od najlepših iskustava do sada! Helena nije išla na spust, ne brinite.

Pročitajte Posle devet godina braka, tri porođaja i brige o porodici, Aleksandra Vasković dočekala svojih 5 minuta, novi početak

Eto, moguće je i sa troje dece otići na rafting”, poručila je Bojanova supruga, a objava Aleksandre Vasković za kratko vreme prikupila je veliki broj lajkova.

- Toliko nam je dobro bilo da mislim da ćemo ga ponoviti do kraja leta! Ova vrsta rekreacije pruža mnogo više od same fizičke aktivnosti, ona je hrana za dušu, za sve ljubitelje netaknute prirode, divljine i nestvarno lepih prizora.

Komentari. (0)

Loading