Verica i Veljko

Verica (76) i Veljko (41) uslikani na plaži, baš ih briga za radoznale poglede (foto)

Autor:

31.07.2024 11:15

Foto: Antonio Ahel ATA Images

Foto: Antonio Ahel ATA Images

Fotografija Verice i Veljka osvojila sve simpatije pratilaca, evo kako izgledaju na plaži



Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević već deset godina su u skladnom braku

Uprkos brojnim kritikama na račun razlike u godinama, njih dvoje se ne obaziru i čini se da je njihova ljubav iz dana u dan sve jača.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kreatorka i kompozitor trenutno borave van Srbije na zasluženom odmoru koji je nešto drugačiji nego kod većine poznatiih ličnosti.

Naime, oni su se uputili na kampovanje, što je Verica nedavno podelila sa svojim pratiocima.

Pročitajte Verica Rakočević iskreno o razvodu - Poštovaću njegovu odluku

"Kada ti je samo nebo granica. Krenuli smo pa gde se zaustavimo. Kada sam na vagu stavila Veljkove vrline i mane, shvatila sam da bi nam, da nije takav, život bio dosadan.

Danas zbog njega, umesto u hotelima s pet zvezdica, letujem u kamperu", poručila je dizajnerka, a sada su pokazali kako uživaju na plaži, kada je fotografija Verice i Veljka oduševila pratioce.

Na obali mora razmenjivali su zaljubljene poglede i zagrljaje.

Dok je Veljko bio bez majice, Verica je ovaj put pozirala u lanenoj košulji, iako je u više navrata pokazala da joj godine ne mogu ništa i da kupaći kostim nosi bolje nego upola mlađe.

Instagram

 

"Moj izbor, zauvek", napisala je ona u opisu, a romantična fotografija Verice i Veljka pobrala je mnoštvo komplimenata.

Podsetimo, Verica i Veljko odlučili su da se venčaju nakon samo nedelju dana zabavljanja i nikada se zbog te odluke nisu pokajali.

Pročitajte Verica i Veljko umesto u hotelu sa pet zvezdica letuju na nesvakidašnji način (foto)

Budući da je Verica neko ko pred sobom ima dosta toga da uradi, ali je suštinu već rekla i učinila, nije joj preostalo ništa drugo nego da živi punim gasom, oslobođena svih stega.

Što se mene tiče, oduvek me nervirala rečenica: "Moraš da se smiriš i skućiš". Nikada nisam razmišljao gde ću i šta ću za dve, tri ili pet godina. Nije mi potreban stan niti zidovi.

Nomad sam i potpuni ludak koji život shvata kao igru. U tome smo vrlo slični - ispričao je Veljko Kuzmančević jednom prilikom za magazin "Story".

 

Komentari. (0)

Loading