Jovana i Goran

Jovana Stojiljković pokazala stomak u poodmakloj trudnoći, Goran Bogdan ne može biti ponosniji (foto)

Autor:

31.07.2024 12:29

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Trudna Jovana Stojiljković blista, najnovije fotografije



Vest da je Jovana Stojiljković trudna nedavno je obradovala mnoge njene obožavaoce. 

Lepa glumica sa svojim izabranikom Goranom Bogdanom očekuje prvo dete, što je javnost saznala kada su se zajedno pojavili na jednom događaju.

F.S./ATAImages

 

Trudna Jovana Stojiljković izbegavala je javna pojavljivanja, što i dalje čini, ali na društvenim mrežama ipak možemo videti njihove fotografije. 

Zaljubljeni par otputovao je u romantičnu Italiju, pa su se oglasili iz Verone. Glumac je usnimio prelepe kadrove grada, brojne znamenitosti, a videli smo i kako uživaju u italijanskim poslasticama.

Pročitajte Jovana Stojiljković prošetala trudnički stomak ulicama romantičnog grada u kome su se voleli Romeo i Julija

Ipak, najviše pažnje privukla je trudna Jovana Stojiljković koja se zadovoljno smeši na video-snimku.

Primetili smo da glumica izgleda neodoljivo u dugoj, lepršavoj haljini stvorenoj za trudnice, dok je ostatak stajlinga upotpunila sunčanim naočarima i slamnatim šeširom.

Instagram

 

Ovaj prizor razgalio je pratioce srećnog para koji će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja, te su im uputili mnoštvo komplimenata.

Podsetimo, Jovana i Goran vezu su dugo držali u tajnosti. Glumac je doneo odluku da vezu sa svojom lepšom polovinom ne komentariše, a toga se i dalje drži.

- Ni najmanje ne uživam ovde, na crvenom tepihu, ni najmanje, ne. Što se tiče Jovane i privatnog života, to ne komentarišem, nikada, hvala vam - rekao je glumac jednom prilikom za "Blic".

 

Komentari. (0)

Loading