Arijan Vuica

Donela ga je na svet u teškim uslovima, on joj je sve: Sin jedinac Alke Vuice nakon dugo vremena u javnosti (foto)

Autor:

02.08.2024 13:00

Foto: M.P./ATA Images

Foto: M.P./ATA Images

Sina Alke Vuice dugo nismo videli, ovo je on danas



Hrvatska pevačica Alka Vuica imala je buran ljubavni život. Spajali su je sa mnogim poznatim muškarcima: Bajagom, Goranom Bregovićem, Adijom Karaselimovićem, ali najznačajniji je bio onaj sa kojim je dobila dete.

Sin Alke Vuice Arijan rodio se iz ljubavi sa umetnikom Vukom Veličkovićem, poznatijem kao Vuk Vidor, koga je upoznala 1988. godine.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Alka i Vuk nisu ostali zajedno, ali su i dalje u dobrim odnosima, za šta je zaslužan upravo njihov sin, koji je nasledio mamine muzičke gene.

Naime, sin Alke Vuice uspešno se bavi dižejingom, a takođe je i producent. Arijan je studirao u Londonu, gde se upoznao sa Sajmonom Le Bonom, frontmenom grupe „Djuran Djuran“, u čijem je domu neko vreme i živeo. Poznat je pod umetničkim imenom Strapazoot, sa akcentom na repu i hip-hopu.

Pročitajte Zaspala je moja srodna duša - Alka Vuica skrhana najvećim gubitkom

Naslednik muzičke zvezde izuzetno je vezan za majku o kojoj je uvek govorio u superlativu.

- Beskrajno je poštujem, samim tim što je samohrana majka. Zahvalan sam joj što me je donela na svet u uslovima koji nisu bili nimalo laki, ali je opet sve učinila da se osećam srećno i da budem tu gde jesam.  Čitavog života bila mi je i ostaće uzor, nadasve ljudski i roditeljski. Prema mami sam oduvek osećao ljubav i ponos. 

Ljubav, jer je ljubav uvek davala i jer sam u njoj plivao. Ko ne zna Alku, ne zna šta je ljubav, ona jednostavno sija iz nje i svima je nesebično deli. Ponos, zato što je uvek bila ponosna i svoja, uspešna, ali i nepotkupljiva - istakao je jednom prilikom sin Alke Vuice.

Budući da Arijan ne voli javno da se eksponira, dugo nismo imali prilike da ga vidimo, ali sinoćni koncert grupe "Djuran Djuran" bio je povod da uživa u društvu majke Alke i njene prijateljice Josipe Lisac. Veselo društvo uživalo je u dobroj muzici do sitnih sati i nisu skidali osmeh s lica.

Instagram

 

 

 

Komentari. (0)

Loading