Sergej Trifunović sa suprugom pobegao od gradske vreve, pogledajte ko ih je ugostio u svom planinskom domu

Autor:

03.08.2024 21:05

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Sergej Trifunović sa suprugom Isidorom uživa na Zlatiboru



Ovih toplih dana svi su na moru, ali Sergej Trifunović odlučio se za drugačiju varijantu. Planinsku. Uzeo je za ruku suprugu Isidoru, pa su se zajedno uputili na Zlatibor.

Jedinstvena priroda i svež vazduh dobro dođu kad poželimo da se sklonimo od letnjih vrućina, usijanog asfalta i gradske vreve, a jedna od najlepših oaza u srcu Srbije idealno je mesto za to.

Instagram/isismo

 

Kao što možemo da vidimo na Instagramu popularnog glumca, on i Isidora na Zlatiboru imaju fenomenalno društvo.

„Moj rođak sa planine“, napisao je Sergej pored fotografija na kojima smo prepoznali njegovog kolegu Dragana Jovanovića.

Pročitajte U Isidorinom i Sergejovom domu ljubav se umnožava, glumac presrećno poručio - Roditelj!

Gagi ima vikendicu na Zlatiboru i sve češće slobodno vreme provodi upravo na toj destinaciji, savršenoj za obnavljanje energije i ponovno uspostavljanje balansa između duha i tela.

Sergejovi pratioci oduševili su se kada su ih videli zajedno, u ambijentu koji puca od zelenila i zdravlja.

 

 

Sergeju očigledno prija bračni život. Sudeći po njegovim objavama, uživa u svakom trenutku koji provodi pored 23 godine mlađe Isidore, kojoj je nedavno izgovorio sudbonosno „da“.

Niz idiličnih razglednica sa Zlatibora nakratko je „prekinula“ jedna njena slika, koju prati bezbroj komplimenata: „Ti si srećnik“, „I neka si je čekao“, „Lepa kao vila“...

 

 

Sergej Trifunović sa suprugom odlično se provodi na jednom od najpopularnijih srpskih planinskih centara, a tu je i njihov ljubimac, vučjak Mile, koji takođe uživa u poseti Zlatiboru.

Komentari. (0)

Loading