Saša Popović

Testament Saše Popovića: Kome će pripasti milioni, skupa kola i vila na Bežanijskoj kosi

Autor:

09.08.2024 13:55

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Testament Saše Popovića više nije tajna, njoj je ostavio sve što ima



Da su godine samo broj, potvrdio je i Saša Popović (70) koji i dalje aktivno učestvuje u kreiranju najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”.

Antonio Ahel ATA Images

 

Uprkos dobrom zdravlju i želji za životom, nekadašnji direktor „Granda” ništa ne želi da prepusti slučaju, a testament Saše Popovića više nije tajna. 

Pročitajte Bacila mu brilijantski prsten u lice - Saša Popović pre Suzane zaprosio ovu poznatu damu

Tokom godina dosta je radio i zaradio, a nakon što se pročulo da je testament Saše Popovića napisan mnogi su se zapitali kome će pripasti čitavo bogatstvo

- Sale se konsultovao sa svojim advokatom i rešio da ipak sve ostavi Suzani.

Ona je mlađa od njega petnaest godina, ali on u nju ima najviše poverenja i siguran je da će ona umeti da se snađe sa svom imovinom koju poseduju.

Ima on poverenja i u svoju ćerku, kao i u Suzaninog sina kog je odgajao kao da je njegov. Ali opet je rešen da sve prepusti Suzani, za koju veruje da će sve dalje podeliti po savesti i kako bi i on.

Svakako ne misli on da mu se bliži kraj, samo je svestan vremena u kome živimo i da je potrebno da i to reši, tačnije da ima testament i sa tim se i Suzana slaže.

Ali pred njima dvoma je tek život i planovi - rekao je dobro upućen izvor za „Scandal!”. 

Petar Đorđević

 

Podsećanja radi, Saša i Suzana upoznali su se u muzičkom studiju „Zemunica” u Zemunu, gde je ona snimala spot za pesmu „Ko me jednom prevari”.

Venčali su se 1997. godine u beogradskom hotelu „Interkontinental”, a svečanoj ceremoniji prisustvovale su brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, glume i televizije. 

U martu 1999. godine dobili su ćerku Aleksandru, a poznato je da Suzana iz prvog braka ima sina Danijela koga je Saša prihvatio i zavoleo kao svoje rođeno dete.

Komentari. (1)

Loading
Sasa

11.08.2024 15:35

A sta kaze Baba Vanga,jel vreme za testament.