Milica Pavlović

Zavirite na intimnu rođendansku zabavu Milice Pavlović: Cveće, sveće, romantika i poznata lica među gostima (foto)

Autor:

11.08.2024 21:41

Foto: Mina Dishlenkovich

Foto: Mina Dishlenkovich

Rođendan Milice Pavlović u luksuznom beogradskom hotelu



Jedna od najpopularnijih pevačica na ovdašnjoj sceni ponovo je napravila žurku za pamćenje. Ovog puta Milica Pavlović slavi 33. rođendan, a zabavu je organizovala u luskuznom beogradskom hotelu.

Broj 33 na neki način je simboličan, ali ne raduje se samo zbog obeležavanja datuma kada je ugledala svet, već i zbog velikog uspeha aktuelnog albuma „Lav“.

L.L./ATA Images

 

I ovaj rođendan Milice Pavlović bez sumnje će biti događaj o kojem će se dugo pričati. Pomenimo, pre svega, njen stajling, kao i uvek pažljivo odabran.

Zgodna pevačica pojavila se u provokativnom izdanju, crnoj haljini neobičnog kroja sa otvorom u predelu iznad struka i dekoltea.

Pročitajte Zauvek je osvojio srce Milice Pavlović, a ni Ana Ivanović mu nije odolela

Model laska njenoj figuri, ali i dugim nogama. Jedna je posebno došla do izražaja zahvaljujućim dubokom prorezu. No, od atraktivne mlade dame ništa manje nismo ni očekivali.

Praznik za oči ovekovečili su i brojni fotografi.

L.L./ATA Images

 

Pred početak zabave u dvorištu hotela postavljen je veliki okrugli sto sa elegantnom dekoracijom, svećama i belim cvećem, što je sve zajedno priči dalo poseban, romantičan „efekat“.

Rođendan Milice Pavlović zamišljen je kao intimna zabava za odabrane prijatelje, a kako je mlada pevačica najavila, među gostima su se našle i njene kolege.

Boško Karanović

 

U nekom trenutku stigla je i torta sa 33 zvezdice. Šta je zamislila u trenucima dok ih je gasila nije poznato, ali - šta god bilo - želimo joj da se ostvari.

Komentari. (0)

Loading