Anastasija Gudelj

Posle dve godine čekanja Anastasija uzbuđeno: Potvrdiću nešto što se već neko vreme sluti

Autor:

20.08.2024 17:30

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Objava Anastasije Gudelj oduševila, čestitke stižu od prijatelja i porodice



Otkako je postala gospođa Gudelj, Cecina ćerka muzičku karijeru ostavila je po strani. Iako je objavila nekoliko pesama koje su odlično prošle kod publike, Anastasija Gudelj pesme je stavila u drugi plan, dok je svu pažnju u prethodnom periodu imao njen suprug.

Međutim, izgleda da je došlo vreme za promene, o čemu svedoči najnovija objava Anastasije Gudelj.

Instagram

 

„Dragi moji, nakon dve godine pauze srećna sam što mogu da najavim izlazak novih pesama u nekoj bližoj budućnosti!

Potvrdiću vam nešto što se već neko vreme sluti a to je da je u pitanju duet i ono što se baš i ne zna, solo pesma (možda dve).

Pročitajte Modna ikona, uspešna pevačica, a da li znate šta je po obrazovanju Anastasija Ražnatović?

Mnogo se radujem da podelim nove muzičke projekte sa vama! Stay tuned”, glasila je objava Anastasije Gudelj, nakon koje su je prijatelji i fanovi obasuli čestitkama i rečima podrške.

Podsetimo, Anastasija i Nemanja na večnu ljubav zakleli su se prvi put u manastiru Rajinovac 2023. godine, dok je građansko venčanje održano 28. maja 2024. godine u krugu porodice i prijatelja u porodičnoj vili u Ljutice Bogdana.

 

 

Dom bračnog para nalazi se u Sevilji, gde Gudelj trenutno igra za tamošnji klub, dok je supruga njegova najveća podrška u karijeri. Izgleda da je sada Anastasija ponovo rešila da se posveti sebi i svojoj karijeri, što su njeni obožavaoci dočekali sa oduševljenjem.

Komentari. (0)

Loading