Dragana Mićalović

Dragana Mićalović blista u belom, na desnoj ruci sija prsten (foto)

Autor:

25.08.2024 09:58

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Fotografija Dragane Mićalović svima privukla pažnju



Jedna od najlepših glumica sa naših prostora o privatnom životu retko govori u javnosti. Ipak, na društvenim mrežama veoma je aktivna, a najnovija fotografija Dragane Mićalović posebno se izdvojila.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Festival filmskog scenarija, najdugovečnija i najznačajnija manifestacija u Vrnjačkoj Banji, okupila je brojna poznata imena iz sveta glume, među kojima smo primetili zvezdu „Igre sudbine”.

Pročitajte Ovom parfemu ni Dragana Mićalović ne može da odoli, nežno i zavodljivo

Duga, bela haljina sa dubokim prorezima koji ističu njene vitke noge oduševila je pratioce na Instagramu, baš kao i ostatak stajlinga – sportske patike. Naizgled nespojiv, ali tako moćan duo. 

Preko elegantne haljine Dragana je ogrnula teksas jaknicu, a efektna šminka i uvek stilizovana kosa istakle su njenu lepotu.

Poznata po fantastičnim vokalnim sposobnostima nije se libila ni da zapeva na bini, ipak, fotografija Dragane Mićalović je još iz jednog razloga privukla pažnju pratilaca.

Dok je sa osmehom na licu uživala u ostatku programa, do izražaja je došao i prsten nalik burmi koji je diskretno krasio njenu ruku i dao poseban pečat celokupnom stajlingu. 

 

 

Iako još uvek nije otkrila da li ima partnera, fotografija Dragane Mićalović pokrenula je lavinu komentara, a verni fanovi su poručili da joj prsten lepo stoji i da će biti najbolja supruga kad za to dođe vreme. 

Komentari. (0)

Loading