Milan i Rada

Volela je, a sad živi od ljubavi u strahu: Milan Stanković poslao Radi jasnu poruku (foto)

Autor:

25.08.2024 21:15

Foto: Arhiva HELLO!

Foto: Arhiva HELLO!

Objava Milana Stankovića privukla nezapamćenu pažnju, evo šta je poručio Radi Manojlović



Posle duže vremena Rada Manojlović izdala je novi album, a objava njenog bivšeg dečka Milana Stankovića dokaz je da prave ljubavi i prava prijateljstva nikada ne prestaju. 

Arhiva HELLO!

 

Na društvenoj mreži Instagram Stanković je podelio tizer Radine nove pesme koja preti da postane veliki hit. U pitanju je numera „Prva dama” koju je 2016. godine uradio Bane Opačić.

Pročitajte Čuda su moguća - Rada Manojlović blista od sreće, ove vesti smo čekali godinama

„Sva ta lica, ja bez kočnica u vrelom gradu, prva dama mokrih ulica u niskom padu. Ona ljubi, ona ostavlja u jednom dahu, volela je a sad živi od ljubavi u strahu”, stihovi su pesme koja se dopala i Milanu. 

- Kraljica - kratko je poručio, a objava Milana Stankovića oduševila je armiju fanova. 

Instagram

 

Podsećanja radi, Rada i Milan zbližili su se tokom jednog muzičkog takmičenja, a onda su se smuvali u avgustu 2008. godine na zajedničkoj letnjoj turneji u Crnoj Gori.

Ovaj par je usled velikog pritiska medija u martu 2009. raskinuo, da bi se već u avgustu iste godine pomirili, a onda su počeli da žive zajedno. Mnogi su ih optuživali da je njihova veza samo marketinški trik.

Domaći mediji su 2011. godine pisali o tome da će se par venčati, ali to se nije dogodilo, a situacija u njihovom odnosu je počela da se pogoršava.

Stanković se ubrzo iselio iz stana u kojem je živeo sa Manojlovićevom, a tokom gostovanja u emisiji ¨Na terapiji” pevačica je otkrila da je do kraha ljubavi dovelo to što se zaljubila u drugog muškarca. 

Komentari. (0)

Loading