Marija Kilibarda

Najveća želja se ostvarila: Iz doma Marije Kilibarde stižu prelepe vesti, svi joj čestitaju (foto)

Autor:

29.08.2024 16:18

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Rođendan Marije Kilibarde obeležava se danas



Jedno od najlepših TV lica danas ima poseban razlog za slavlje. Naime, rođendan Marije Kilibarde obeležava se danas, a ona je sa širokim osmehom na licu otpočela novo poglavlje u životu. 

Antonio Ahel/ATA Images

Rođendan Marije Kilibarde uvek je sjajan povod da se okupe dragi prijatelji. Međutim, proslava će ove godine biti nešto drugačija, budući da je lepa voditeljka u blagoslovenom stanju. 

Pročitajte Kako je uspela toliko da sakrije? Evo u kom je mesecu Marija Kilibarda

Na društvenoj mreži Instagram slavljenica je podelila pojedine čestitke, a osim lepih želja Irine Vukotić i Anje Mandić, poruka voditeljke Ane Mitić posebno se izdvojila. 

- Ova kraljica, lepotica i uskoro mama slavi rođendan. Neka je najsrećniji do sada! Moja prošlogodišnja želja ti se ispunjava, sada samo uživaj - napisala je. 

Instagram

 

Četrdeset četvrti rođendan Marije Kilibarde je najsrećniji do sada. Lepa voditeljka neizmerno se raduje novim izazovima i s nestrpljenjem očekuje trenutak kada će njena ćerka doći na svet. 

- Malo se fotkamo, malo smo vredne, malo slušamo Tedija Svimsa, malo više rastemo.

Dočekala sam svojih 5 minuta, da imam punije usne, živeli hormoni - napisala je Mara ispod fotografije na kojoj je u prvom planu njen trudnički stomačić.

Komentari. (0)

Loading