Dragan Bjelogrlić

Dragan Bjelogrlić podelio najlepše vesti, ovo su toliko čekali

Autor:

31.08.2024 09:59

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragan Bjelogrlić ponosniji nego ikad, ne skida osmeh s lica



Jedan od najboljih srpskih glumaca, Dragan Bjelogrlić, odavno se dokazao i kao reditelj i scenarista. Iza sebe ima niz uspešnih filmova i serija, a najnoviji u nizu je ostvarenje „Čuvari formule“.

Glumac je sa filmskom ekipom nakon Filmskih susreta u Nišu posetio i 37. Filmski festival Herceg Novi  – Montenegro Film Festival koji će večeras biti svečano završen, a Bjela će se publici pokloniti iz dva razloga.

F.S. ATA Images

 

Film Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule“ dobio je čak dve prestižne nagrade: Gran Pri festivala za najbolji film i nagradu Mimoza za najbolju produkciju. Dramski umetnik se ovim uspehom pohvalio svojim pratiocima, te podelio fotografije sa priznanjima.

Bjela je sa kolegama ponosno pokazao ove prestižne nagrade koje su nakon završetka snimanja svi priželjkivali.

Pročitajte Da li verujete da Dragan Bjelogrlić ima ovoliko godina?

Festival u Herceg Novom je ove godine okupio najzačajnije filmove iz celog regiona, u konkurenciji za glavnu nagradu su bili filmovi prikazivani širom Evrope, pa je prava čast što su ove dve značajne nagrade otišle u ruke našeg proslavljenog glumca.

Dragan Bjelogrlić uzor je mnogim mladim kolegama, a karijeru poput njegove s punim pravom možemo reći da mnogi priželjkuju.

Instagram

 

Za 40 godina karijere glumac je igrao u preko 90 filmova i serija, dok je paralelno igrao i u pozorištu.

Kada je osnovao svoju producentsku kuću, kao režiser je osvojio srca publike širom regiona, pa svi sa nestrpljenjem iščekuju njegov novi film Dragana Bjelogrlića.

Komentari. (1)

Loading
Bole

31.08.2024 21:08

Po čemu je on jedan od najboljih srpskih glumaca?!? U koju grupu onda svrstavamo Vojina, pok. Glogija, Trifunoviće, Marića, Rakočevića, Timotijevića....??? Dobar je biznismen ali što se glumačkog zanata tiče.........