Amal i Džordž

Kada se ona sinoć pojavila na crvenom tepihu, holivudske zvezde umalo su izgubile sjaj: Amal Kluni očarala Veneciju

Autor:

02.09.2024 09:35

Foto: Cindy Ord/Getty Images

Foto: Cindy Ord/Getty Images

Amal Kluni očarala posetioce prestižnog festivala u Veneciji



Anđelina Džoli, Monika Beluči, Bred Pit, Nikol Kidman, Kejt Blančet i Ričard Gir tek su neke od superzvezda današnjice koje prisustvuju Filmskom festivalu u Veneciji.

Ali, kada je ona stala na crveni tepih, skoro svi su pali u senku. Kao da im se na trenutak izgubio sjaj... Amal Kluni očarala je posetioce prestižne manifestacije koja se na Lidu održava po 81. put.

Annalisa Ranzoni/Getty Images

 

Zanosna pravnica i njen suprug, holivudski srcelomac Džordž Kluni, već nekoliko dana su na „Mostri“ i svakim pojavljivanjem podižu oblake prašine. Zlatne u njihovom slučaju.

Ostavljali su bez daha i posetioce i goste i fotoreportere, a sinoć je lepa Amal i doslovno raspametila sve pomenute. U tome joj je asistirala i haljina u kojoj je izgledala kao antičko božanstvo.

Pročitajte Taman kad su pomislili da ih niko ne gleda... Amal i Džordž uhvaćeni na delu u luksuznom hotelu

Ikona stila, koja nije deo šou-biznisa, već dolazi iz jednog potpuno drugačijeg i ozbiljnijeg sveta, uspela je da baci u senku slavne glumice iz „fabrike snova“, i to je uradila sa takvom lakoćom da su mnogi, po ko zna koji put, zažalili što se ne bavi sedmom umetnošću.

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

 

No, u tom domenu njen muž je više nego uspešan, a mora se priznati da mu ni godine ne mogu ništa.

Sinoć je glamurozni par prisustvovao premijeri filma „Vuk“, u kojem pored Džordža igra i njegov dobar prijatelj Bred Pit.

Kada su svi stali na crveni tepih, bio je to pravi praznik i za oči i za kamere. 

Annalisa Ranzoni/Getty Images

 

Amal je za ovu posebnu priliku odabrala haljinu nežne žute boje sa belim čipkanim detaljima, romantičan model koji predstavlja oličenje ultimativne elegancije.

Pročitajte Još jednom ponela titulu najbolje obučene žene - Amal Kluni u haljini koja svaku damu čini princezom

Gornji deo ima oblik korseta, dok se donji širi u svoj svojoj raskoši i nastavlja kratkim šlepom. Uz nijansu toalete savršeno se uklopila bujna puštena kosa, prošarana svetlim pramenovima.

Bolje jednostavno ne može, a ako i može, onda bi to opet pošlo za rukom samo - Amal Kluni.

 

Komentari. (0)

Loading