Džan Jaman

Ako ste mislili da leto ne može biti vrelije, prevarili ste se: Džan Jaman prošetao isklesano telo i raspametio celu plažu

Autor:

02.09.2024 12:45

Foto: John Phillips Getty Images

Foto: John Phillips Getty Images

Džan Jaman na plaži ostavio lepši pol bez daha



Kada se pre nekoliko godina pojavio na turskoj javnoj sceni, svi su preko noći zaboravili i na Bali-bega i na ostale zavodnike sa Bosfora. Istakao se dobrim ulogama, a još više dobrim izgledom. Savršenim, da budemo precizniji.

Ne bi bilo loše da se snimi neki dokumentarni film koji bi nosio jednostavan naziv, recimo „Džan Jaman na plaži”. Ne bismo imali ništa protiv.

Photo by John Phillips/Getty Images

 

Markantni glumac nedavno je uživao na Mikonosu, gde je one koji su ga prepoznali ostavljao bez daha i teksta, a možda bi trebalo upotrebiti jači izraz - da ih je raspametio.

Svi su se okretali za stasitim Turčinom dok je šetao peskom (samo!) u kupaćem, a mnoge pripadnice lepšeg pola su, očarane prizorom, zaboravile i kako se zovu.

Pročitajte Fatalna žena koju je teško preboleo - Ona je slomila srce najpoželjnijem turskom glumcu

Nisu mogle da odluče da li sa tim besprekorno isklesanim mišićima izgleda kao Apolon, ili pak kao Tarzan, zbog duge razbarušene kose kojom se vetar sve vreme poigravao.

Profimedia

 

Džan Jaman na plaži nije bio sam. Primećen je u društvu zgodnih devojaka, ali nije poznato da li mu je neka od njih i nešto više.

Popularni glumac svojevremeno je bio u centru pažnje i zbog romanse sa italijanskom voditeljkom Diletom Leotom, koja se nedavno udala za nemačkog fudbalera Lorisa Karijusa. Pričalo se da mu je slomila srce.

Komentari. (0)

Loading