Nekad i sad

Optuživali su je da je rasturila brak, bila u vezi sa sinom balkanske zvezde: Ova devojčica danas je srećno udata i ima dvoje dece

Autor:

02.09.2024 19:35

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Devojčica sa slike osvojila je svet modelinga, mnogi muškarci nisu odoleli njenoj lepoti



Neodoljiva devojčica sa slike izrasla je u prelepu ženu. Svojom lepotom osvojila je mnoge moćne muškarce, ali i svetske modne piste.

Od tinejdžerskih dana ona se uspešno bavi modelingom, a u svojoj biografiji ima prestižne brendove sa kojima je sarađivala.

Instagram

 

Njen izgled uvek privlači dosta pažnje, a o estetskim korekcijama koje je radila naširoko se pisalo. Ipak, prepoznatljive prodorno plave oči ostale su njen zaštitni znak, a nasledili su ih njena dva sina koje je dobila sa sadašnjim suprugom fudbalerom.

Devojčica sa slike, evocirajući uspomene, na društvenim mrežama je podelila fotografiju iz detinjstva, pritom uporedivši svoje naslednike koji su očito njena slika i prilika.

Pročitajte Sanja Papić bila je mis Jugoslavije, posle životne tragedije napustila je Srbiju, a evo koliko se promenila

Manekenka je svojevremeno bila u vezi sa sinom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem, a kasnije su je optuživali da je rasturila brak, odnosno vanbračnu zajednicu svog sadašnjeg supruga Luke Jovića i Anđele Manitašević.

Sada sigurno već znate da je devojčica sa slike Sofija Milošević.

Koliko se promenila?

M.M./ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading