Emina Jahović

Crn, zgodan i neverovatno lep: Emina Jahović blista u njegovom zagrljaju (foto)

Autor:

03.09.2024 09:30

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubavni život Emine Jahović dugo intrigira javnost, ko je muškarac sa kojim se grli?



Otkako je stavila tačku na brak sa Mustafom Sandalom, ljubavni život Emine Jahović ne prestaje da intrigira. Pevačicu su povezivali sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, ali nakon toga u njen život nije ušetao drugi muškarac, bar ne da je javnost upoznata sa tim.

Emina je trenutno na putovanju sa prijateljima odakle deli prelepe fotografije, a posebnu pažnju privukla nam je slika sa markantnim gospodinom.

Instagram

 

Pevačica je blistala sa širokim osmehom u zagrljaju lepotana koji nije poznat javnosti.

Kada smo istražili njegov Instagram profil saznali smo da se radi o producentu Hasanu Kasamu, koji je uz to umetnik i filantrop.

Pročitajte Ljubavni život Emine Jahović više nije tajna - Ovaj moćnik je pevačicin novi dečko (foto)

U kakvoj su Hasan i Emina relaciji nije poznato, ali mnogi su se složili da bi bili sjajan par.

O razvodu Emine i Mustafe dosta se pisalo, a pevačica je svojevremeno za Story.rs govorila o tome kako se njeni sinovi nose sa činjenicom da odrastaju kao deca razvedenih roditelja.

Instagram

 

- Nije lako biti dete razvedenih roditelja, to je sudbina mojih sinova, ali ja ih vaspitavam tako da izvuku pouku i iz tih neprijatnijih faza u životu. Na kraju, ma koliko god to surovo bilo, to će ih samo ojačati.

Daće im ideju o svojim odlukama u životu pre nego što ih donesu. Ja sam uz njih, i dok god sam tu, biću im uvek njihova najveća podrška i učitelj, dajući im ljubav koju ponekad ne mogu ni da zamislim.

Samo želim da moja deca odrastu u dobre, poštene i mentalno zdrave ljude s mnogo empatije za druge i hrabrosti u životu.

Komentari. (0)

Loading