Kejt Midlton

Otkriveno s čim se još Kejt Midlton borila proteklih meseci, a sada je čeka i velika promena

Autor:

03.09.2024 17:06

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Zdravlje Kejt Midlton na novom ispitu



Nema sumnje da je 2024. godina koju bi svi u britanskoj kraljevskoj porodici najradije izbrisali iz kalendara. Već početkom januara kralj Čarls i princeza od Velsa suočili su se sa ozbiljnim zdravstvenim izazovima, a njih dvoje nisu jedini koji su se našli u problemu.

Dodatne tenzije stvorile su i nebrojene teorije zavere čiji je glavni akter bila lepa supruga princa Vilijama, koja je u martu otkrila da ima kancer. Sada je zdravlje Kejt Midlton na novom ispitu.

Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

 

U nekoliko navrata pojavila se u javnosti, oduševivši i naciju i ostatak sveta. Na trenutak su svi odahnuli jer su mogli da se uvere da lečenje protiče po planu. Da je zaista sve u redu i da li „ide nabolje”, kako je glasila jedna kratka Vilijamova izjava kada su ga pitali kako je princeza.

Prinčevski par leto je proveo sa decom na starim i omiljenim mestima u provinciji, u prirodi i živopisnim krajolicima. Čim je počeo raspust, otišli su u Norfolk, a boravili su i u Balmoralu, u Škotskoj, piše story.hr.

Pročitajte Da, to je bila ona, trčala je sa decom po blatu - Kejt Midlton iznenadila posetioce Festivala u Norfolku

No, sada je idili došao kraj. Nova školska godina je počela, vreme je da se Džordž, Šarlot i Luj vrate u đačke klupe.

Jonathan Brady/Getty Images

 

Bivša komentatorka BBC-ja Dženi Bond rekla je za list OK! da Kejt ima podeljene emocije zbog kraja raspusta.

- Iako je uživala u društvu porodice, deca su još mala i verovatno joj ovih poslednjih nedelja nije bilo lako da ih zabavlja iz dana u dan. Pogotovo ne u njenom stanju, dok još oseća posledice terapija. Ipak, na porodičnim fotografijama vidi se da su i ona i Vilijam smireni i zadovoljni.

Chris Jackson/Getty Images

 

Verovatno su uživali u obilju zabave i kvalitetnih porodičnih trenutaka u svojim rezidencijama, ističe komentatorka.

Dodala je da će povratak dece u školu pružiti princezi priliku da se više odmara, a da se ne oseća krivom što nije s njima. Svakako će imati više vremena da se posveti sebi.

Pročitajte Kejt i Vilijam prekinuli odmor, saopštenje za javnost obišlo svet

Nije poznato da li će se do kraja godine vratiti uobičajenim aktivnostima i kako će se uopšte odvijati njen život posle borbe s rakom. No, i kada se vrati, sigurno će morati da uspori ritam, bar u početku.

Komentari. (0)

Loading