Mina Nikolić

Ćerka Marka Nikolića radila u kafiću, pa krenula tatinim stopama: Evo kako Mina izgleda danas

Autor:

07.09.2024 11:01

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Ćerka Marka Nikolića krenula je tatinim stopama, gledali smo je u poznatim serijama



Marko Nikolić ostavio je iza sebe brojne uloge, ali mnogima je najprepoznatljiviji po ulozi Gige Moravca iz serije „Bolji život“, čijim se reprizama uvek radujemo.

Čuveni glumac preminuo je 2019. godine, a njegov poslednji projekat bili su „Žigosani u reketu“. U istoj seriji igrala je i ćerka Marka Nikolića, Mina.

youtube printscreen

 

- Budući da je duže vreme bolovao, mogla sam da se pripremim za neminovno. Da je smrt nastupila iznenada, verovatno bih se i danas oporavljala od tog šoka.

- Jedna koleginica mi je nedavno rekla da ju je smrt oca stigla tek posle deset godina, tako da očekujem nove udare tuge. Nemam potrebu da često odlazim na tatin grob. Posetim ga kad mi se nešto važno desi – istakla je Mina.

Pročitajte Sin Marka Nikolića očeva je kopija, podario mu je unuku koju nikada nije upoznao (foto)

Ćerka Marka Nikolića otkrila je da u tim trenucima ne plače, već da sa groblja ode bezbrižna.

- Ne pričam s njim, puštam mu muziku, najviše Olivera Dragojevića, „Animalse“, „Bitlse“, sve ono što je voleo. Sednem, zapalim mu cigaru. Nisam verovala da ću to činiti.

- Počela sam da radim te čudne rituale. Taj običaj mi je bio stran kada je mama mog druga sinu palilu cigaru i sipala koka-kolu na grobu. Sad ja imam potrebu da radim to isto – ispričala je Mina.

Boško Karanović

 

- Tata me je razmazio, za razliku od mame, čiji je zadatak bio da me pripremi za život. Samo je jednom urgirao za mene, o tome je i sam javno govorio. Bila je to mala uloga u filmu "Peti leptir".

- Meni je to bila druga uloga u životu, ali sam bila presrećna što sam je dobila. Nije želeo da se bavim glumom ako to ne zaslužujem svojim kvalitetima - rekla je glumica svojevremeno za naš magazin.

Komentari. (0)

Loading