Jelena Perčin

Godinu dana nakon razvoda Jelena Perčin progovorila o ljubavi

Autor:

08.09.2024 11:02

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Ljubavni život Jelene Perčin nakon razvoda intrigira javnost, evo šta je poručila na tu temu



Otkako su početkom 2023. godine Jelena Perčin i Momčilo Otašević objavestili javnost da se razvode, nagđanja o njihovim ljubavnim životima ne prestaju.

Glumca su dovodili u vezu sa koleginicom iz serije „Kumovi“ Anom Uršulom Najev, no on je te glasine oštro demantovao, dok je s druge strane, ljubavni život Jelene Perčin ostao misterija.

Profimedia

 

Mediji su glumicu spajali sa muzičarom Anteom Gelom, a ona je sada prokomentarisala ljubav.

Glumica se više nego ikada posvetila poslu, pa je u intervjuu za hrvatski Story govorila o novim projektima, ali i privatnom životu.

Naime, Jelena je nedavno proslavila rođendan ćerkice Maše, pa je podelila kako je slavlje proteklo.

- Zabava je prošla super, u krugu porodice i prijatelja na našem najdražem ostrvu.

Pročitajte Godinu dana nakon razvoda Momčilo Otašević otvorio dušu- Šta ću bez ljubavi? Koji je smisao? Gde ću?

- Fora je kad se u sklopu rođendanskog slavlja možemo i kupati u moru. Deci je to posebno uzbudljivo – rekla je glumica, pa se osvrnula na poslovne angažmane.

- Već nekoliko meseci snimamo, atmosfera na setu je sjajna. Velika mi je radost da idem na posao i sarađujem s tako izvrsnim kolegama i saradnicima.

Profimedia

 

- Verujem da će to biti vrlo uzbudljiva, dinamična i kvalitetna serija u kojoj će svako moći da pronađe nešto što mu je zanimljivo i vredno gledanja. Zapleta je puno i kontinuirano se nešto događa – istakla je Jelena.

Na komentar da se dosta piše o njenom ljubavnom životu, Jelena je samo kratko poručila: "Vjeruj u ljubav', pevao je Oliver".

Komentari. (0)

Loading