Kristina Radenković

Kristina Radenković ovaj dan zauvek će pamtiti: Poslednje što mi je rekao...

Autor:

14.09.2024 21:05

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Otac Kristine Radenković napustio ih je pre 16 godina, njegovu smrt voditeljka nikada nije prebolela



Kristina Radenković u srećnom je braku i majka je dvoje dece, ćerke Tare i sina Rogana. Ona je, međutim, dete razvedenih roditelja, ali to nikada nije uticalo na njeno srećno odrastanje.

Otac Kristine Radenković do poslednjeg dana bio je njena podrška, a napustio je njihove živote prerano. 

 

 

Omiljena voditeljka "Slagalice", ali i "Evrovizije", Kristina Radenković se kao veliki fan "Evrovizije" jednom prilikom prijavila da vodi ovu emisiju i pobedila drugih sto kandidata.

Otac Kristine Radenković koji je bio teško bolestan doživeo je da vidi ćerku kako vodi svoju omiljenu emisiju iz detinjstva i sutradan je preminuo.

Pročitajte Kristina Radenković živela je i planirala brak sa njim, a onda se on oženio našom poznatom pevačicom, sve se raspalo

Posle su mi svi govorili da sam imala sreće... A baš ta 2008. godina je bila najteži period u mom životu. Tati se baš tada pogoršalo stanje. 

- On je 12 godina živeo sa metastazama. Trčala sam za Sombor, u Novi Sad, pa u Beograd. Kako sam prolazila krugove, i apetiti su rasli. Nisam nikad verovala da ću da pobedim i da ću biti jedan od voditelja "Evrovizije".

Jelena Jovanov

 

Tata je stigao da vidi kako vodim "Evroviziju". Bio je srećan. Gledao me je posle u Jutarnjem programu, a sutradan je preminuo. Zvao je mamu i rekao joj: "Ćerka ti razgovara sa guvernerom Narodne banke i sad mogu da umrem." 

I tako je bilo. Vidi, nikad sebi neću oprostiti što mi nije dao da dođem taj dan ga vidim. Poslednje što mi je rekao bilo je: "Dajkalica (tako me je zvao), sutra imaš Jutarnji, ostani u Beogradu. Biće tata dobro." Znala sam po glasu da nije. Trebalo je da sednem u auto...

 

Komentari. (0)

Loading