Marija Šerifović

Marija Šerifović danas slavi: Majka plače i briše suze radosnice, a i mali Mario je presrećan

Autor:

12.09.2024 16:40

Foto: Edvin Kalić

Foto: Edvin Kalić

Marija Šerifović priredila iznenađenje Verici



Nakon što je na svom Instagram profilu objavila misteriozni video u kojem se pojavljuje zajedno sa svojom majkom, Marija Šerifović izazvala je veliku pažnju i nagađanja među fanovima. 

U promotivnom videu popularna pevačica je najavila novi projekat, opisujući ga kao najvažniji u njenom životu. Naredna 24 sata nakon zagonetnog videa, njeni obožavaoci su pokušavali da dokuče o čemu je reč. Marija Šerifović priredila je iznenađenje svojoj majci.

Youtube Screenshot/@OfficialMarija

 

Tajna je napokon otkrivena tačno u 12 časova i 9 minuta, kada je počeo koncert koji je Marija priredila za Vericu Šerifović. Bilo je to posebno rođendansko iznenađenje.

Nakon privatnog koncerta na kome su se nizali Veričini hitovi i nastupa nabijenog emocijama, Marija se našalila da sada može zvanično da ode u penziju. Pesme koje je otpevala zahtevaju izuzetnu kondiciju, raskošan talenat i vrhunsko vladanje glasom.

Pročitajte: Marija Šerifović rođena je sa ovim nedostatkom, u 39. godini otkrila sa čime se bori

Marija je počela koncert emotivnim rečima, objašnjavajući da je dugo razmišljala kako da obraduje majku za njen rođendan. Prošle godine, iako je bio Veričin jubilarni 60. rođendan, nije želela proslavu jer je s nestrpljenjem čekala dolazak unuka. 

Youtube Screenshot/@OfficialMarija

 

Sada, kada je mali Mario s njima, a Marija više ne može da joj kupuje šerpe i lonce, odlučila je da oživi neke od najvećih hitova koji su obeležili karijeru folk pevačice i pruži im novi život, odenuvši ih u nov aranžman.

Više od šest meseci je u strogoj tajnosti radila sa svojim timom na ovom iznenađenju, koje je nazvala „Uvek si mi govorila”

Pročitajte: Verica Šerifović u tajnosti se udala drugi put, jedina fotografija sa venčanja

Emotivni nastup otvorila je pesmom „Zar je svemu kraj”, a već na prve note Verica nije mogla da zadrži suze. Dok je pratila privatni koncert u njenu čast, Verica je sve vreme u ruci držala maramicu, ne skrivajući da njome briše suze.

Youtube Screenshot/@OfficialMarija

 

Marija Šerifović priredila je majci zaista ogromno iznenađenje, a u par navrata je umalo izgubila kontrolu nad glasom koji je mogao da „pobegne" usled naboja emocija. No, s tim se brzo izborila.

Hitovi Verice Šerifović, poput „Bitku sam izgubila”, „Sa tobom ponovo” i „Ja te ne dam, a ti ideš” u potpuno novim aranžmanima, koje je specijalno za ovu priliku pripremio kompozitor Saša Nikolić, sigurno će živeti večno.

Komentari. (0)

Loading