Mirka Vasiljević

Detinjstvo Mirke Vasiljević bilo je drugačije: Već sa 13 godina počela je da zarađuje, a porodica je od nje tražila samo jedno

Autor:

14.09.2024 18:20

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Detinjstvo Mirke Vasiljević bilo je drugačije



Već sa 13 godina shvatila je šta znače obaveze i koju ulogu ima novac, a splet okolnosti naterao ju je da sazri brže od većine vršnjaka.

Detinjstvo Mirke Vasiljević bilo je drugačije. Popularna glumica danas ga prikazuje kao period konstantnog adaptiranja na nove uslove i zahteve koje je život brzim tempom stavljao pred nju.

Antonio Ahel / Ata images

 

Mirka je, tokom nimalo tipičnog detinjstva, imala jasne prioritete, i to baš ovim redom – škola, folklor i učenje jezika, zatim snimanja i gluma, ali pod uslovom da ispuni osnovne obaveze. U tom periodu porodica je igrala ključnu ulogu u njenom razvoju. 

Pročitajte Iza imena Mirke Vasiljević krije se tužna priča, nećete zadržati suze

Upravo joj je porodica pomogla da se nosi i izbori sa izazovima koje donosi popularnost i javni život. Izloženost, generalno.

Svako je imao dozvolu da mlado biće u najosetljivijem periodu života komentariše, kritikuje ili osporava.  Roditelji su joj omogućili stabilno okruženje u kojem je mogla da se razvija.

Stefan Tomasevic/ATAImages

 

Zajednički porodični ručkovi i okupljanja, ma koliko se to nekome činilo nebitnim, bili su od posebnog značaja jer su na neprimetan način ojačavali povezanost članova. 

Glumica je i sama naglasila da je to vreme i danas važno za sve članove porodice, posebno za njenu decu, koja najviše uživaju u društvu prabake i pradede.

Govoreći o svom odnosu sa Vujadinom Savićem, Mirka je naglasila da su se odlično razumeli od samog početka, jer su oboje vrlo mladi započeli karijere koje su zahtevale mnogo odricanja i posvećenosti. Imaju četvoro dece, dva dečaka, Mihajla i Andreja, i dve devojčice, Adrijanu i Aniku

Antonio Ahel/ATAImages

 

Zajedno su prolazili kroz slične životne izazove, a temelj koji su izgradili u svojim porodicama nastavili su da nose kroz život, što je dodatno omogućilo čvrstinu njihovog odnosa. 

Pročitajte Verujete li da je Mirka Vasiljević ovoliko visoka?

Detinjstvo Mirke Vasiljević obeležile su i sjajne uloge u rado gledanim domaćim ostvarenjima. Glumica veruje da je porodica najvažnija jer pruža bezuslovnu podršku, ljubav i razumevanje, a taj model vrednosti prenosi i na svoju decu.

Komentari. (0)

Loading