Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac ne da na njih: Plaćajte svoje račune, da moji nastupi uvek budu puni žena koje imaju svoju lovu

Autor:

16.09.2024 21:20

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Srcem uz njih, Nataša Bekvalac se obratila ženama



Nataša Bekvalac (43), poznata pop pevačica, tokom čitavog leta je neumorno radila i nastupala širom regiona, oduševljavajući publiku. Da za njene nastupe vlada veliko interesovanje, i nakon letnje sezone, govori to što je i pored loših vremenskih uslova, Nataša okupila veliki broj ljudi na nedavno održanom vršačkom Grožđebalu.

Tokom jednog od nastupa, Nataša Bekvalac se obratila ženama koje prate njenu karijeru, ističući kako je uvek na njihovoj strani.  

Instagram screenshot @bekvalceva

 

- Vlasnici diskoteka i klubova uglavnom prevrću oči kada treba da gostujem kod njih. Kažu da na moje nastupe dolaze žene, čast izuzecima, a žene ne troše. Nema velikog pazara kada ja dođem - izjavila je Bekvalčeva i izazvala burne reakcije. 

- Ali ja bih poručila mojim dragim ženama – radite, budite vredne! Plaćajte svoja pića i račune, da moji nastupi uvek budu puni žena koje imaju svoju lovu, jer ja ću uvek pevati pesme samo za žene.

Pročitajte: Danas je najlepša žena na ovim prostorima, ovako je Nataša Bekvalac izgledala kao devojčica

Natašino iskreno obraćanje ubrzo se proširio društvenim mrežama, a njena ženska publika širom regiona podržala je ovu poruku o osnaživanju i nezavisnosti.

Vladimir Vasic/ATAImages

 

Podsetimo, pevačica je sa svojim pratiocima podelila i odluku da pobedi veliki porok - duvan, a oni su je podržali u toj odluci, prateći svaki dan Natašine borbe.

Pročitajte: Nataša Bekvalac proživela pakao: Osuđivali su me, srce mi se cepalo...

Zanimljivo je da se i njena sestra Kristina odlučila na isti korak, ali je priznala da nije uspela, ističući da se tokom pokušaja ostavljanja cigareta suočila sa anksioznošću i ugojila sedam kilograma. 

Instagram screenshot @bekvalceva

 

Nataša svoj život kroz muziku koju izvodi deli sa publikom, a o tome govore i njene posvete objavljene na društvenim mrežama:

- Kada delim binu sa ovakvim muzičarima i ljudima... Kada pevam pred ovakvom publikom... Ja samo treba... Da budem JA - napisala je Nataša.

Komentari. (0)

Loading