Marijana Mateus

Marijana Mateus prošetala istarskim obalama i ostavila sve bez daha, evo i zašto

Autor:

19.09.2024 16:41

Foto: Instagram screenshot @marijanamateus

Foto: Instagram screenshot @marijanamateus

Marijana Mateus na moru uživa kao da nije kraj leta



Uspešna poslovna žena, modna kreatorka i bivša manekenka iz Vrbasa, Marijana Mateus, podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu kako uživa u zalasku leta.

Bivša supruga Miodraga Kostića i fudbalske legende Lotara Mateusa, nikako ne može da se pomiri s krajem leta. Kako bi produžila letnju čaroliju, iskoristila je priliku da se još jednom opusti na moru, posetivši Umag. Marijana Mateus na moru uživa punim plućima, u luksuzu, okružena prelepim primorskim pejzažom.

Instagram screenshot @marijanamateus

 

Iako je zakoračila u šestu deceniju života, Marijana Mateus pleni ne samo izgledom već i samopouzdanjem, koje je, reklo bi se, veće od onog koje imaju mnogo mlađe dame.

Dok je uživala na terasi hotela luksuznog hotela, Marijana je iskoristila priliku da napravi nekoliko fotografija i zaseni sve prisutne svojim modnim izborom. 

Kreatorka je za ovu priliku izabrala uzani crveni top koji je istakao njene grudi. Odevnu kombinaciju je upotpunila helankama, dok je oko struka ležerno vezala gornji deo trenerke, što je istaklo njen savršeno zategnuti stomak.

Pročitajte: Ni dizajnerka ni turizmolog - iznenadićete se šta je Marijana Mateus po obrazovanju

Njena objava nije prošla nezapaženo, a muškarci su se utrkivali ko će joj udeli više komplimenata. Oduševljeni su njenom figurom, ali i stavom.

Instagram screenshot @marijanamateus

 

Podsećamo, Marijana je još kao devojčica razvila je ljubav ka modi, majka ju je često vodila na revije u Beograd.

- Tada bi me doterala, napravila mi kikice, obukla teget pantalone i belu košulju, a potom bi naš čuveni ritual mogao da počne. Beograd je tada za mene bio centar svemira. Stizale smo prvim jutarnjim vozom, a vraćale se poslednjim. Taj grad bio je duhovna hrana i mentalna injekcija za nas obe – izjavila je za Story.rs

Pročitajte: Bolest Marijane Mateus otkrivena rano, doktori su dali sve od sebe da je spasu

Marijana Mateus je još jednom dokazala da je, bez obzira na godine, njena harizma neprolazna i da je i dalje jedna od omiljenih dama na javnoj sceni.

Komentari. (0)

Loading