Ana Ivanović

Ana Ivanović sinoć je bacila svet pod noge, Federer i svi ostali pali u drugi plan (foto)

Autor:

20.09.2024 10:26

Foto: Gerald Matzka/Getty Images

Foto: Gerald Matzka/Getty Images

Ana Ivanović oduševila na gala događaju u Berlinu



Najpoznatiji penzioneri “belog sporta” izgledaju bolje nego u vreme kada su harali terenima, opšti je zaključak posle sinoćne ceremonije u Berlinu.

Između ostalih, na gala večeri povodom početka “Lejver kupa” pojavio se Rodžer Federer, ali i Ana Ivanović oduševila je sve prisutne. Njoj to svakako nije teško.

Gerald Matzka/Getty Images

 

U novembru će proslaviti 37. rođendan, ima troje dece, a blista kao nikad. Nije ni čudo što su svi fotografi sinoć obletali oko nje.

Lepa Beograđanka na svečanosti se pojavila sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, i, kao uvek, bili su oličenje elegancije i harmonije.

Pročitajte Leto sve bliže kraju, a njen kupaći - sve kraći! Ana Ivanović ne prestaje da nam oduzima dah

On u klasičnom odelu sa leptir mašnom, ona u dugoj bordo haljini otvorenih ramena protkanoj šljokičastim “momentima”. Jednostavno – vau!

Gerald Matzka/Getty Images

 

“Lepo je videti te”, rekao je Federer Ani kada su se sreli i kratko razgovarali. Slavni Švajcarac srdačno se pozdravio i sa njenim suprugom, a onda su zajedno pozirali. Kakva poslastica za fotoreportere!

Pročitajte Neuobičajen izbor za dejt, zar ne? Pogledajte gde je Bastijan izveo Anu i s kim su proveli to posebno veče

Zanosna Ana Ivanović oduševila je u kreaciji koja je istakla njenu siluetu, još jednom pokazavši zbog čega je prava ikona stila.

Ne samo da je izgledala senzacionalno, već je odabrala i savršenu boju za nastupajuću sezonu.

Komentari. (0)

Loading