Koraima Tores

Kasandra danas ponovo među Srbima, da li ćete je prepoznati? Evo kako sada izgleda popularna glumica

Autor:

22.09.2024 09:30

Foto: YouTube printscreen

Foto: YouTube printscreen

Kasandra dolazi u Srbiju, evo kako danas izgleda popularna glumica



Kasandra dolazi u Srbiju! Junakinja sapunice zbog koje u prvoj polovini devedesetih posle osam uveče niste mogli ni živu dušu da zateknete na ulici danas stiže u Beograd.

Ta vest u drugi plan je bacila sve estradne razvode i aktuelne društvene teme. Koraima Tores, koja je igrala glavnu junakinju, i danas je prva asocijacija na telenovele čak i onima koji takav format nikad nisu pratili.

Instagram printscreen @lacoraima

 

Kada je prvi put boravila u našoj zemlji, sad već davne 1997. godine, otkrila je da nikad i nigde nije bila tako dočekana.

Koliko je bila popularna dovoljno govori (šaljiv, ali vrlo ozbiljan) podatak da su neki gledaoci pisali peticiju da bude puštena iz zatvora u kojem je završila u jednoj epizodi.

Pročitajte Preminula glumica iz serije Kasandra, obožavali ste je

Njih je verovatno najviše obradovala informacija da Kasandra dolazi u Srbiju, kako bi se priključila ekipi hit serije “Igra sudbine” kao specijalna gošća.

Koliko je poznato, u Beogradu će ostati tri dana, a jasno je zbog čega za njen dolazak vlada enormno interesovanje.

Instagram printscreen @lacoraima

 

Pre nekoliko godina, u intervjuu za Kurir, Koraima Tores otkrila je da iz Srbije nosi najlepša sećanja i da se sve vreme boravka osećala kao kod svoje kuće.

- Srbi su vrlo topao i prijatan narod. Beskrajno sam zahvalna na toj ljubavi, uvek ću je nositi u srcu i rado se sećati vašeg gostoprimstva. Učinili ste da se osećam privilegovano. Svidelo mi se bukvalno sve! Lepote koje sam videla, znamenitosti...

Euforija je zaista bila vredna Ginisove knjige rekorda. Dobila je i pesmu, koju je otpevao Šaban Bajramović, bili su tu i trubači, sve po redu.

- Volela bih ponovo da dođem, taj osećaj se mora bar još jednom doživeti – rekla je.

I evo, želja će se lepoj venecuelanskoj glumici danas ispuniti. 

Instagram printscreen @lacoraima

 

Kasandra ju je vinula u zvezde. Serija je snimana 1992, ali kod nas se kasnije prikazivala. Tad je već Koraima iza sebe imala zavidnu karijeru.

- Kasandra je donosila i nastavlja da donosi pozitivne stvari. Nikad nisam osetila ništa negativno u vezi s tim likom. Prromenila mi je život. Zbog nje sam otišla poslovno u Kolumbiju, tamo se udala i zasnovala porodicu. Živela sam jedan život pre tog projekta, a drugi posle.

Pročitajte Prati Srbina - Kasandra nije ostala ravnodušna na Noleta

Koraima je u junu proslavila 51. rođendan. Živi i radi u Bogoti, u Kolumbiji. Sa kolegom Nikolasom Monterom, za koga se udala 1996, dobila je sina Manuela. Aktivna je i na Instagramu, pa verni fanovi mogu da vide kako danas izgleda i šta radi.

Ali, ako nemate nalog na popularnoj društvenoj mreži, možda je nećete odmah prepoznati ako je ovih dana sretnete na beogradskim ulicama…

 

Komentari. (0)

Loading