Andrija Kuzmanović

Transformacija Andrije Kuzmanovića iznenadila javnost: Potrebna je samo čvrsta volja, bez alkohola i lekova

Autor:

22.09.2024 19:00

Foto: R.Z./ATAImages

Foto: R.Z./ATAImages

Promene su deo života, a Andrija Kuzmanović je fizičkom promenom šokirao javnost



Poziv koji je odabrao od njega zahteva transformaciju, ali glumac Andrija Kuzmanović je sproveo drastičnu promenu u životu. Nakon što je na društvenim mrežama podelio jednu fotografiju, Andrija je ostavio javnost u šoku.

Njegova transformacija, koju je mnoge iznenadila, nije rezultat posebnih preparata, već promena u životnom stilu. 

Antonio Anhel / Ata images

 

Glumačke uloge koje zahtevaju bolju fizičku kondiciju jedan su od razloga uspešno završene borbe sa kilogramima.

Glumac je istakao da je odluka o mršavljenju povezana sa njegovim profesionalnim obavezama: 

- Čekam dve nove uloge koje ne trpe moju staru kilažu, niti način života koji sam ranije vodio. U četrdesetim godinama ulazim u novu fazu, i više nema mesta za stare navike - izjavio je Andrija.

Pročitajte: Iza rešetaka na odsluženju kazne - Andrija Kuzmanović u problemu

Jedna od ključnih promena u njegovom životu bila je potpuna eliminacija alkohola, što je, prema njegovim rečima, odigralo veliku ulogu u mršavljenju.

- Nisam koristio nikakve tablete, niti sam bio na posebnom režimu ishrane. Najveća promena je što sam izbacio alkohol. Ranije, nakon predstava i snimanja, obavezno bih otišao u bife na pivo. Sada umesto toga pijem limunadu ili sok od pomorandže - ispričao je glumac gostujući u emisiji "Exkluziv night".

Miša Obradović

 

Odluku da promeni svoje navike doneo je još 2020. godine, ali se pravi rezultati vide tek sada. Andrija priznaje da mu je novi stil života olakšao svakodnevicu:

- Sada mnogo lakše funkcionišem, radim sa većom energijom, osećam se bolje. Da je bilo stresno, verovatno bih se još više ugojio. Smanjio sam i unos hrane, a i odustao od nekih starih navika - zaključio je glumac.

Pročitajte: Andrija Kuzmanović progovorio o sinu, samo roditelji ovo razumeju

Osim što je doživeo fizičku transformaciju, Andrija se nedavno ostvario i u ulozi roditelja. Iako retko deli detalje iz privatnog života, priznao je da mu roditeljstvo izuzetno prija.

Komentari. (0)

Loading