Koraima Tores

Koraima Tores oduševljena Beogradom: Glumica ne krije koliko uživa, odmah je otišla na ovo mesto

Autor:

24.09.2024 18:25

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dobro znamo koliko domaća publika voli Kasandru, a koliko Koraima Tores voli Beograd uveravamo se iz sata u sat



Širom Srbije voljena glumica, koju pamtimo po ulozi Kasandre, doputovala je u Beograd. Odmah po sletanju Koraima Tores podelila je prve utiske sa pratiocima na svom Instagram-profilu. 

Oduševljenje nije mogla da sakrije, a njen osmeh govori više od reči. Lako je zaključiti da Koraima Tores voli Beograd, uživa u pažnji javnosti i toploj dobrodošlici.

Foto kolaž/Screenshot Instagram/@lacoraima

 

Prva stvar koju je Koraima priuštila sebi bilo je uživanje u tradicionalnoj srpskoj kuhinji. Zatim je usledio i selfi, na kojem se vidi koliko je srećna zbog svog dolaska u Srbiju i boravka u apartmanu s “pogledom od milion dolara”.

Koraima je u Beograd stigla kako bi se pridružila ekipi popularne serije “Igra sudbine”, kao specijalna gošća, što je izazvalo veliko oduševljenje i među glumcima i produkcijom.

Pročitajte: Kasandra je u Beogradu - srećna sam, veoma sam uzbuđena...

Glumica Aleksandra Belošević otkrila je da je angažman nezaboravne Kasandre bio strateški potez koji će dodatno unaprediti seriju.

– Koraima je ostavila dubok trag u srcima naše publike. Mnogi pamte njenu ulogu Kasandre, koja je prenela snažne emocije i uvek izazivala posebnu povezanost sa gledaocima. Angažovanjem ove televizijske ikone spajamo nostalgiju sa modernim elementima serije i sigurni smo da će publika biti oduševljena – izjavila je Aleksandra Belošević.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Ovo nije prvi put da je Kasandra posetila Srbiju. Prilikom ranijeg dolaska, osim Beograda, obišla je i Novi Sad i Niš, a tada je izjavila da Srbija ima posebno mesto u njenom srcu.

Pročitajte: Devedesetih je bila oličenje lepote, a sada... Evo kako izgleda Kasandra, iznenadićete se

– Srbija je zemlja srdačnih ljudi. Oduševljena sam vašom toplinom i puno mi je srce svaki put kad vas posetim – rekla je Koraima.

Glumica je i tokom najnovijeg boravka u Beogradu već privukla pažnju mnogih, a očekuje se da njena uloga u “Igri sudbine” donese svežinu i novu dozu uzbuđenja.

Ako je suditi na osnovu toga koliko Koraima Tores voli Beograd, inspiracija i strast joj neće nedostajati.

Komentari. (0)

Loading