Arijana Mihajlović

Emotivna poruka Sinišine udovice: Arijana otkrila nikad viđenu fotografiju sa venčanja, "Praznina je na svakom koraku"

Autor:

24.09.2024 21:50

Foto: Alfredo Falcone/LaPresse/Profimedia

Foto: Alfredo Falcone/LaPresse/Profimedia

Do sada neobjavljena fotografija sa venčanja Siniše Mihajlovića i njegove udovice Arijane podsetila je javnost na njihovu ljubav



Arijana Mihajlović, supruga legende fudbala sa ovih prostora Siniše Mihajlovića, podelila je sa javnošću emotivnu fotografiju koja nikada ranije nije bila objavljena.

Fotografija sa venčanja Siniše Mihajlovića i Arijane podsetila je njene pratioce na snažnu ljubav koja je Sinišu i nju pratila kroz zajednički život. Arijana i dalje nosi ogromnu tugu zbog gubitka, a svoja osećanja često deli kroz dirljive poruke na društvenim mrežama.

 

 

Do sada neobjavljena fotografija sa venčanja Siniše Mihajlovića podsetila je javnost koliko su Arijana i Siniša bili zaljubljeni i nasmejani. Ona nosi prelepu čipkastu venčanicu, dok je Siniša na fotografiji s dugom kosom, što je dodatno evociralo uspomene na to vreme, kada je Miha čvrsto furao svoj fazon.

U opisu fotografije Arijana je napisala:

- Sišla sam dole, pružila ti ruku, bar milion stepenica, i sada kada nisi tu, praznina je na svakom koraku.

Pročitajte: Siniša je ovo zaslužio - navijači Bolonje i Lacija ujedinjeni, Arijana zaplakala pred punim stadionom

Siniša Mihajlović preminuo je nakon duge borbe sa leukemijom, a njegova supruga je bila uz njega tokom cele bolesti, pružajući mu nepokolebljivu podršku. U jednom od intervjua za italijanske medije Arijana je opisala kako su se nosili sa teškim trenucima.

- Bilo je to jako teško vreme, ali smo jedno drugom davali snagu. Siniša je bio neverovatno snažan, čak i u trenucima kada se borio sa virusom korona - rekla je tada Ariana.

Screenshot Instagram/@ariannamihajlovic

 
 

Podsećamo, njhova ljubavna priča započela je u Italiji, a Ariana je često naglašavala da je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila je svoju televizijsku karijeru kako bi bila uz njega, što je smatrala jednom od najboljih odluka u životu. 

Pročitajte: Arijana Mihajlović pokazala unuka, mali Siniša je presladak

- Siniša me je osvojio svojom nežnošću - otkrila je tada, prisećajući se i trenutka kada je Siniša tražio dozvolu njenog oca da je zaprosi.

Arianine emotivne objave diraju srca mnogih, podsećajući nas na suštinsko značenje i smisao ljubavi.

Komentari. (0)

Loading