Svetozar Cvetković

Jelena je davna prošlost: Svetozar Cvetković blista u zagrljaju atraktivne brinete (foto)

Autor:

26.09.2024 10:10

Foto: M.A.ATAImages

Foto: M.A.ATAImages

Fotografija Svetozara Cvetkovića danas je glavna tema, svi se pitaju ko je dama sa njim



Razvod Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić pre dve godine privukao je veliku pažnju javnosti. Iako se digla velika prašina, nekadašnji supružnici ostali su u dobrim odnosima, ali je uveliko svako nastavio svojim putem.

Ljubavni životi dvoje glumaca od tada ne prestaju da intrigiraju javnost, a najnovija fotografija Svetozara Cvetkovića pokrenula je spekulacije o tome da li se u njegovom životu pojavila neka važna dama.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Kada se glumac sinoć pojavio na crvenom tepihu u društvu atraktivne brinete, mnogi su se zapitali ko je ona.

Svetozar čitavo veče nije skidao osmeh sa lica i vidno raspoložen pozirao je foto-reporterima, dok i dalje stoji pitanje ko je lepotica sa njim u društvu.

Pročitajte Kako razvod promeni ženu - Jelena Đokić sinoć je bila najslikanija glumica (foto)

Glumac je za ovu priliku odabrao farmerke, uz koje je uklopio belu majicu i sivi sako, dok je njegova pratilja nosila crne široke pantalone i plavo-belu košulju na pruge.

Cvetkovićeva bivša supruga nedavno se takođe pojavila na jednoj filmskoj premijeri kada je blistala više nego ikada, ali nje imala pratnju.

M.M.ATAImages

 

Podsetimo, Svetozar Cvetković i Jelena Đokić u braku su bili od 2006. godine, a nakon 16 godina stavili su tačku na brak u kojem su dobili ćerku Klaru i sina Luku

 

Komentari. (0)

Loading