Mel Gibson

Mel Gibson priredio iznenađenje na crvenom tepihu i svetu konačno predstavio najmlađu decu (foto)

Autor:

26.09.2024 20:03

Foto: John Phillips/Getty Images

Foto: John Phillips/Getty Images

Mel Gibson pokazao najmlađu decu, ovo su Lusija i Lars



Za njegovo ime poslednjih godina, možda već i decenija, uglavnom se više vezuju skandali nego sjajne uloge na kakve nas je navikao još početkom osamdesetih. Ali, ovog puta ima puno razloga da se o njemu ponovo piše u superlativu.

Holivudski srcelomac Mel Gibson pokazao je svetu svoju najmlađu decu. Čuveni glumac prošetao je s njima crvenim tepihom pred premijeru novog filma „Monster Summer“.

Profimedia

 

Cele večeri nije skidao osmeh s lica, štaviše sve na njemu pucalo je od ponosa dok je pozirao sa ćerkom Lusijom (14), koju ima sa bivšom partnerkom Oksanom Grigorjevom, i sinom Larsom, kog je dobio pre sedam godina sa devojkom Rozalind Ros.

Gibson, koji i sam potiče iz velike porodice – ima desetoro braće i sestara – otac je devetoro dece. Verovali ili ne.

Pročitajte Kad se ljubav unovči - Najskuplji razvodi u Holivudu

Prva supruga Robin Mur rodila mu je sedmoro. Najstarije, ćerka Hana, ima već 43 godine, a tu su i Kristijan, Edvard, Vilijam, Luis, Majlo i Tomas.

Matt Winkelmeyer/Getty Images

 

Dok je ljubav cvetala, i kada je Gibson bio megastar, često su mu svi pravili društvo na važnim događajima. A onda je izgubio reputaciju porodičnog čoveka, razveo se i počeo da se okreće za mnogo mlađim ženama.

Sadašnja partnerka, Rozalind Ros, ima 34 godine, i isto toliko je mlađa od njega. S obzirom na to da su zajedno već celu deceniju, očigledno im dobro ide, bez obzira na veliku starosnu razliku.

Komentari. (0)

Loading