Džan Jaman

Džan Jaman nestao iz javnosti, fanovi zabrinuti

Autor:

28.09.2024 11:50

Foto: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Foto: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Odluka Džana Jamana nije se dopala fanovima, svi se pitaju zašto je to uradio



Jedan od najatraktivnijih turskih glumaca Džan Jaman nakon serije "Sanjalica" doživeo je planetarnu popularnost. Markantni šarmer osvojio je srca dama širom sveta i naveo mnoge da se zapitaju koji je njegov ljubavni status.

Ranije se pisalo o glumčevom preseljenju u Italiju, kao i o odnosu sa novinarkom Diletom Leotom, a onda je jedna neočekivana odluka Džana Jamana iznenadila njegove obožavateljke.

John Phillips Getty Images

 

Naime, glumac je društvene mreže, na kojima ima preko deset miliona pratilaca, odlučio da obriše. Zašto je ovo bila odluka Džana Jamana nije poznato, ali se pretpostavlja da nije mogao da izdrži veliki pritisak obožavalaca. 

Turski zavodnik trenutno boravi u Italiji gde snima seriju "Sandokan" koju njegova publika s nestrpljenjem iščekuje.

Pročitajte Ako ste mislili da leto ne može biti vrelije, prevarili ste se - Džan Jaman prošetao isklesano telo i raspametio celu plažu

Podsetimo, glumac je pre nekoliko godina dospeo u žižu javnosti kada se pisalo o njegovoj aferi sa novinarkom Diletom Leotom. Kako su mediji tada preneli, fatalna Dileta glumcu je slomila srce.

Romansa je započela ubrzo nakon što je glumac stigao u Italiju zbog snimanja serije „Sandokan”, a spojili su se preko društvenih mreža.

Profimedia

 

Iako su u javnost isplivale slike na kojima su izgledali neverovatno zaljubljeni, njihova ljubavna priča je bila kratkog daha, mada se spekulisalo da su upoznali porodice partnera, kao i da se spremaju za ozbiljnije korake u vezi.

Voditeljka je krajem 2020. bila u centru medijskog skandala nakon spekulacije da je provela novogodišnju noć sa oženjenim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem. Tada su snimali reklamu za fitnes firmu, a ubrzo nakon toga jahta švedskog fudbalera viđena je kod Sen Tropea, gde je boravila i Dileta.

Bivša devojka Džana Jamana je u međuvremenu započela romansu sa nekadašnjim golmanom Liverpula Lorisom Karijusom. A nedavno se ostvarila i u ulozi majke.

Komentari. (0)

Loading