Melanija Tramp

Melanija Tramp otkrila detalje prvog sastanka sa suprugom i opisala ga samo jednom rečju

Autor:

29.09.2024 17:02

Foto: Chip Somodevilla/Getty Images

Foto: Chip Somodevilla/Getty Images

Melanija Tramp otkrila detalje iz ljubavnog života



U jeku predizborne kampanje u Americi, bivša prva dama najavila je izlazak memoara. S obzirom na to da je njen suprug bio najkontroverzniji predsednik u istoriji Sjedinjenih Država, jasno je zbog čega svi jedva čekaju da se pojavi u knjižarama.

A pre toga - veliki intervju, prvi posle mnogo vremena. Melanija Tramp otkrila je, između ostalog, i neke detalje iz svog ljubavnog života. U suštini, ono što svet najviše i interesuje.

Profimedia

 

Zgodna Slovenka prisetila se kako je počela njena priča sa Donaldom Trampom. U to vreme on je već bio poznat i ugledan poslovni čovek, pa nisu baš mogli da na miru izađu u restoran, kafić ili bioskop.

Javna mesta jednostavno se nisu podrazumevala u ovom slučaju, jer bi svi gledali u njih, a svakako bi ih pratila i armija paparaca.

Pročitajte Izlaze memoari Melanije Tramp, drhte i njen suprug i cela Amerika - Vreme je za istinu, poručuje bivša prva dama

Melanija Tramp otkrila je da ju je budući suprug na prvi sastanak te 1998. godine odveo negde gde će moći da imaju privatnost. Mesto je bilo originalno, morate priznati.

Chip Somodevilla/Getty Images

 

Naime, otišli su da razgledaju imanje koje je nameravao da kupi. Većina devojaka na ovakav predlog za randevu verovatno bi prevrnula očima, ali – ne i Melanija.

Štaviše, taj prvi sastanak opisala je kao “veoma lep”. Tokom vožnje osetila je i "posebnu povezanost" sa Donaldom.

Pročitajte Biću ja opet prva dama... Melanija Tramp prošetala torbu sa porukom koja je podigla Ameriku na noge

- Bili smo sami u autu oko sat ili sat i po. Bez buke, bez drugih ljudi. Bilo je lepo ostati nasamo s njim. Svidela mi se vizija koju je imao. Vrlo posebno…

Verili su se na njen rođendan, 26. aprila 2004. kada su se vratili kući sa "Met Gale". Venčali su se naredne godine na spektakularnoj ceremoniji na Floridi.

Komentari. (0)

Loading