Svadba Đine Šumaher

Šumaherova snajka na svadbi decenije: Bosanska lepotica zablistala na glamuroznoj svečanosti i oduševila prisutne

Autor:

30.09.2024 17:45

Foto: Photo by Paul Gilham/Getty Images

Foto: Photo by Paul Gilham/Getty Images

Glamurozna svadba Đine Šumaher održala se u strogoj tajnosti



Svadba Đine Šumaher, ćerke legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, održala se na Majorki i privukla je veliku pažnju svetskih medija. Đina Šumaher se udala na intimnoj ceremoniji za dugogodišnjeg partnera Jaina Betkea

Najviše pažnje na ovom glamuroznom događaju privukla je Šumaherova snajka. Među zvanicama na svadbenoj svečanosti, koja se održala u raskošnoj porodičnoj vili na Port d’Andratxu, našla se Laila Hasanović, devojka Mika Šumahera.

Screenshoot Instagram/@lailahasanovic

 

Laila je svojom pojavom oduševila prisutne, a brojni pratioci na društvenim mrežama primetili su da blista. 

Svadba Đine Šumaher i ceremonija venčanja su protekle u prefinjenoj atmosferi, a gosti su pred ulazak predali telefone kako bi se očuvala privatnost porodice.

Pročitajte Šumaherova žena u epicentru skandala, sin je se odrekao

Đina, koja se uspešno bavi konjičkim sportom, na venčanju je zasijala u elegantnoj čipkanoj venčanici, dok je Laila, očarala sve prisutne nežnim i sofisticiranim autfitom.

Screenshoot Instagram/@lailahasanovic

 

Podsećamo, Laila Hasanović je poreklom iz Srebrenice, a rođena je u Danskoj. Mlada lepotica živi na relaciji Kopenhagen-Ženeva i dugi niz godina uspešna je u modnoj industriji.

Svojim izgledom i stilom redovno osvaja obožavaoce na Instagramu, gde je prati više od 300.000 ljudi.

Iako ona i Mik Šumaher retko dele zajedničke trenutke, njihova veza privlači veliku pažnju javnosti. Par se upoznao u Belgiji, na jednoj od trka Formule 1, a Laila Hasanović i Mik Šumaher su, zvanično, zajedno od prošle godine.

Pročitajte Mihael Šumaher prvi put usnimljen nakon nesreće, supruga poslala jasnu poruku (foto)

Svadba je protekla u romantičnoj atmosferi mediteranske vile, uz zvuke kantri muzike. Prisustvo Mihaela Šumahera na svadbi njegove ćerke nije potvrđeno.

Međutim, jasno je da je porodica učinila sve kako bi mu bio omogućen dolazak na ovako značajan datum u životu njegove ćerke, jer je svadba Đine Šumaher dugo i pažljivo planiran događaj.

Komentari. (0)

Loading